Свалете 8 кг за 2 седмици с тази супа
gotvach.bg»Статии»Диети»Свалете 8 кг за 2 седмици с тази супа

Свалете 8 кг за 2 седмици с тази супа

Супа

Ако имате някое излишно килце, можете да го стопите, като започнете да се храните по режим на основата на зеленчуковите супи. В рамките на две седмици може да се разделите с от 5 до 8 килограма.

При въпросния режим супите се употребяват не по-малко от три пъти на ден. Но могат да се похапват и по-често при възникването на чувство на глад.

Колкото повече супа ядете, толкова по-бързо повече се забързва процесът на отслабване. За ден е позволено да изядете 2-2.5 литра супа, която може да е приготвена от предния ден. Но най-добре е да е съвсем прясна.

Основа на диетата е специалната зеленчукова супа. За приготвянето ѝ трябва да вземете 6 глави лук със среден размер, няколко домата, 1 малка глава зеле, 1 връзка целина.

Залейте ги с вода, добавете сол и пипер на вкус. Варете на силен огън 10 минути, след това на бавен, докато супата стане готова.

По време на диетата не трябва да употребявате рафинирани продукти, захар, алкохол, хляб, газирани напитки, мазна храна и пушени меса.

Ако се затруднявате в изготвянето на меню, което да хапвате по време на супената диета, можете да спазвате и препоръките, което сега ви предлагаме.

През първия ден хапнете супа и всякакви плодове без банани. Като напитка можете да консумирате неподсладен чай, кафе или вода.

Свалете 8 кг за 2 седмици с тази супа

Втория ден можете да ядете супа и зелени зеленчуци. Въздържайте се от царевица и бобови. На вечеря изяжте един печен картоф с олио.

Третият ден е за супа, плодове и зеленчуци (но без картофи). Четвъртия ден хапнете супа, плодове и зеленчуци, обезмасленото мляко.

През петия ден яжте супа и порция говеждо месо, а на шестия ден - супа, говеждо и листни зеленчуци.

Специалистите съветват да пиете много вода по време на диета и да я повторите най-рано след 2 месеца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати