Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чушки с каймаЧушки с кайма
16 Май
С тази смес се заливат чушките и се връщат във фурната за още 10-15 минути. Чушките с кайма са готови....
Чушки с тиквичкиЧушки с тиквички
14 Юли
* При желание, наличие на повече печени чушки и по-голяма тава, може да се сложи и още един ред чушки върху доматите преди последния от тиквичките....
Чушки в желатинЧушки в желатин
23 Юни
Нарязваме на едро чушките. Счукваме почистения чесън и го запържваме в олио, прибавяме чушките, посоляваме и поръсваме с нарязан магданоз и черен пипер....
Чушки с чесънЧушки с чесън
02 Окт.
Почистете от семето, опечете и обелете чушките. Залейте ги с част от горещата марината, в която е разтворен и аспиринът. Напълнете ги в буркани, залейте с останалата марината и притиснете добре....
Чушки с оризЧушки с ориз
14 Май
Чушките се измиват, изтърбушват се и се подреждат в тава. В чушките се слага около 3-4 ч.л. от сместа, което зависи от големината на чушките, и се потапя отворът им в брашното....
Чушки с празЧушки с праз
21 Май
1
По желание може да залеете пълнените чушки с праз с разреден с вода зелев сок....
Чушки с хрянЧушки с хрян
15 Окт.
Щом маринатата кипне, слагайте по няколко чушки за минута, след което ги вадете с решетеста лъжица. Вадете чушките и ги редете, за да се отцедят....
Чушки и морковиЧушки и моркови
01 Окт.
Почистете чушките от семената. Нарежете морковите на кръгчета. Кипнете маринатата и в нея пуснете последователно чушките и морковите....
Чушки с празЧушки с праз
21 Май
1
По желание може да залеете пълнените чушки с праз с разреден с вода зелев сок....
Мариновани чушки в бурканиМариновани чушки в буркани
14 Февр.
Маринованите чушки в буркани са готови....
Печени чушки с яйцаПечени чушки с яйца
20 Януари
4
Печените чушки с яйца са много вкусни....
Пълнени чушки с царевицаПълнени чушки с царевица
28 Август
По желание пълнените чушки с царевица след това могат да се запекат с малко сирене, ако не постите....
Сотирани чушки с моцарелаСотирани чушки с моцарела
24 Окт.
Готовите чушки поръсете със счукан чесън и магданоз. Поднесете топли, като ги гарнирате с яйцата от пъдпъдъци. Сотираните чушки с моцарела са готови....
Люти чушки в зехтинЛюти чушки в зехтин
08 Окт.
Лютите чушки в зехтин са готови....
Люти чушки в оцетЛюти чушки в оцет
09 Окт.
Лютите чушки в оцет са много сполучливи....
Люти чушки с аспиринЛюти чушки с аспирин
11 Дек.
2
В следващата 1 седмица обръщайте лютите чушки с аспирин на всеки 24 часа....
Пържени Чушки в БурканиПържени Чушки в Буркани
10 Дек.
1
Пържените Чушки в Буркани са готови....
Чушки с вегетарианска плънкаЧушки с вегетарианска плънка
28 Май
С готовата плънка напълних чушките и полях със зехтин (течност не се слага в тавата). Пекох пълнените чушки на 190 градуса до готовност. Чушките с вегетарианска плънка са много вкусни!...
Посни чушки с оризПосни чушки с ориз
21 Февр.
1
След като водата в тигана изври, пълня чушките и добавям останала вода в тавата. Пека на 180°С на горен и долен реотан до готовност. Може да сервирате посни чушки с ориз с кисело мляко или лютеница....
Мариновани чушки в бурканМариновани чушки в буркан
16 Ноем.
Ако искате да не се преварят чушките, а да бъдат хрупкави, стерилизирайте само 10-12 минути. Маринованите чушки в буркан са готови....
Печени чушки в бурканиПечени чушки в буркани
15 Ноем.
Печените чушки в буркани са готови....
Пълнени чушки с пилешкоПълнени чушки с пилешко
21 Май
Пълнените чушки с пилешко са готови....
Чушки с бял бобЧушки с бял боб
24 Дек.
Печем в загрята фурна на 180 градуса около 30 минути, докато омекнат чушките. Сервираме с прясна домашна питка. Постно, но много вкусно!...
Постни чушки с бобПостни чушки с боб
27 Ноем.
С тази смес се пълнят чушките. Напълнените с боб чушки се редят в тава, която е помазана с олио. Когато всички чушки са подредени, си поливат с малко олио. Пекат се на умерена фурна 180 градуса за около 20 - 30 минути....
Пълнени чушки с тиквичкиПълнени чушки с тиквички
16 Юли
С тази смес се напълват чушките. Като се напълнят, всяка чушка, с отвора надолу, се обръща в чиния с брашното, разбъркано с малко сол, за да се запече и да не изтича....