Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Незабравими бабини захаринкиНезабравими бабини захаринки
24 Януари
Чашата е с вместимост 200 мл. Пресейте брашното и го оформете като кладенче в тавата. Сипете в кладенчето захарта и олиото, а след това и яйцата, разбити с щипка сол в купичка с вилица. Следват лимоновите стърготини от...
Маслени бисквитки Разтапящи моментиМаслени бисквитки Разтапящи моменти
12 Май
10
Мазнината трябва да е на стайна температура. Разбийте я добре със захарта, да се получи кремообразна консистенция. Пресейте брашното с нишестето и го прибавете заедно с есенцията при мазнината и захарта. От така полученото...
Ликьор Шоколадка за специалните моментиЛикьор Шоколадка за специалните моменти
04 Януари
1
Разтопете двата вида шоколад с лъжичките прясно мляко на водна баня. Налейте сметаната и загрейте сместта на тих огън, като разбивате с телена бъркалка, за да стане тя гладка и без бучки. Отстранете от огъня и оставете...
Перфектното ТабулеПерфектното Табуле
18 Септ.
3
Връзката магданоз се измива и подсушава. Наситнява се и се поставя в купа. Доматите се нарязват на кубчета и се прибавят към магданоза. Наситнява се на кубчета и червеният лук, прибавя се. Ментата се измива и подсушава, нарязва...
Перфектното ГуакамолеПерфектното Гуакамоле
14 Юни
1
Авокадото се почиства от костилката, обелва много внимателно или по точно се изгребва със супена лъжица се и се поставя в купа. С вилица се намачква, но нека да останат и парченца. Поръсва се с лимонов сок. В блендер се...
Перфектното МокачиноПерфектното Мокачино
02 Ноем.
Перфектното Мокачино е готово....
Перфектното ирландско кафеПерфектното ирландско кафе
28 Април
За перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена. На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
Перфектното шоколадово суфлеПерфектното шоколадово суфле
08 Дек.
Шоколадът се разтапя на водна баня заедно с маслото. Яйцата, жълтъците и захарта се разбиват с миксер и към тях се прибавят шоколадът и маслото, като се добавя по малко. Добавя се брашното. Формичките за мъфини...
Перфектното домашно брауниПерфектното домашно брауни
23 Ноем.
Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
Перфектното Пиле ФрикасеПерфектното Пиле Фрикасе
04 Окт.
Насладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън. Добър апетит!...
Перфектното гъбено ризотоПерфектното гъбено ризото
07 Окт.
Перфектното гъбено ризото е готово....
Перфектното телешко вареноПерфектното телешко варено
02 Март
Перфектното телешко варено е готово....
Перфектното маслено тестоПерфектното маслено тесто
27 Ноем.
2
След изтичане на времето тестото е готово за употреба....
Перфектното руло от тиквичкиПерфектното руло от тиквички
17 Юни
2
Приберете в хладилника перфектното руло от тиквички! Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Перфектното брауни за гостиПерфектното брауни за гости
20 Ноем.
Оставете перфектното брауни за гости да изстине напълно и съхранявайте в кутия или хладилник! В хладилник ще седи една идея по-твърдо заради кокосовото масло, аз лично го предпочитам от хладилника!...
Перфектното сирене по шопскиПерфектното сирене по шопски
15 Май
1
Перфектното сирене по шопски поднасяме, докато е още топло. По желание сервираме към него няколко салатки....
Перфектното Чили кон КарнеПерфектното Чили кон Карне
23 Ноем.
Перфектното Чили кон Карне е готово....
Перфектното мляко с оризПерфектното мляко с ориз
20 Дек.
В момента, в който вече няма вода, добавете млякото с щипка сол и бъркайте от време на време, за да не залепне оризът....
Перфектното време за кафе не е рано сутринПерфектното време за кафе не е рано сутрин
22 Август
Идеалното време за консумация на кафе е сутрин между 10 и 12 часа, както и следобедните часове - от 14 до 17 часа....
Перфектното плодово сорбе за жегитеПерфектното плодово сорбе за жегите
11 Септ.
Сервирате перфектното плодово сорбе за жегите....
Перфектното тесто за сладък козунакПерфектното тесто за сладък козунак
04 Дек.
3
Перфектното тесто за сладък козунак е готово....
Перфектното свинско с прясно зелеПерфектното свинско с прясно зеле
03 Май
Перфектното свинско с прясно зеле е уникално вкусно....
Десерт Няма времеДесерт Няма време
22 Дек.
Десертът Няма време е страхотен!...
Перфектното руло Стефани с картофено пюреПерфектното руло Стефани с картофено пюре
16 Март
Омесваме си добре каймата с подправките, които съм описала по-горе заедно със галетата, лука, яйцата и виното. Оставяме да почине в хладилник за час, като я завиваме с фолио. Режем си голямо парче фолио. Разстиламе...
Перфектното картофено пюре за специален поводПерфектното картофено пюре за специален повод
16 Февр.
И семплите гарнитури могат да блеснат с изискан вид и вкусови съчетания. Подходящо е и за романтична вечеря на свещи и чаша вино. Измитите картофи обелваме и поставяме в тенджера с кипяща подсолена вода. Варят се на умерена...