Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Незабравими бабини захаринкиЧашата е с вместимост 200 мл.
Пресейте брашното и го оформете като кладенче в тавата. Сипете в кладенчето захарта и олиото, а след това и яйцата, разбити с щипка сол в купичка с вилица. Следват лимоновите стърготини от...
24 Януари
Маслени бисквитки Разтапящи моментиМазнината трябва да е на стайна температура. Разбийте я добре със захарта, да се получи кремообразна консистенция.
Пресейте брашното с нишестето и го прибавете заедно с есенцията при мазнината и захарта.
От така полученото...
12 Май
10
Ликьор Шоколадка за специалните моментиРазтопете двата вида шоколад с лъжичките прясно мляко на водна баня.
Налейте сметаната и загрейте сместта на тих огън, като разбивате с телена бъркалка, за да стане тя гладка и без бучки.
Отстранете от огъня и оставете...
04 Януари
1
Перфектното ТабулеВръзката магданоз се измива и подсушава. Наситнява се и се поставя в купа. Доматите се нарязват на кубчета и се прибавят към магданоза. Наситнява се на кубчета и червеният лук, прибавя се. Ментата се измива и подсушава, нарязва...
18 Септ.
3
Перфектното ГуакамолеАвокадото се почиства от костилката, обелва много внимателно или по точно се изгребва със супена лъжица се и се поставя в купа. С вилица се намачква, но нека да останат и парченца. Поръсва се с лимонов сок.
В блендер се...
14 Юни
1
Перфектното ирландско кафеЗа перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена.
На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
28 Април
Перфектното шоколадово суфлеШоколадът се разтапя на водна баня заедно с маслото.
Яйцата, жълтъците и захарта се разбиват с миксер и към тях се прибавят шоколадът и маслото, като се добавя по малко.
Добавя се брашното.
Формичките за мъфини...
08 Дек.
Перфектното домашно брауниОставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
23 Ноем.
Перфектното Пиле ФрикасеНасладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън.
Добър апетит!...
04 Окт.
Перфектното руло от тиквичкиПриберете в хладилника перфектното руло от тиквички!
Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
17 Юни
2
Перфектното брауни за гостиОставете перфектното брауни за гости да изстине напълно и съхранявайте в кутия или хладилник!
В хладилник ще седи една идея по-твърдо заради кокосовото масло, аз лично го предпочитам от хладилника!...
20 Ноем.
Перфектното сирене по шопскиПерфектното сирене по шопски поднасяме, докато е още топло. По желание сервираме към него няколко салатки....
15 Май
1
Перфектното мляко с оризВ момента, в който вече няма вода, добавете млякото с щипка сол и бъркайте от време на време, за да не залепне оризът....
20 Дек.
Перфектното време за кафе не е рано сутринИдеалното време за консумация на кафе е сутрин между 10 и 12 часа, както и следобедните часове - от 14 до 17 часа....
22 Август
Перфектното руло Стефани с картофено пюреОмесваме си добре каймата с подправките, които съм описала по-горе заедно със галетата, лука, яйцата и виното.
Оставяме да почине в хладилник за час, като я завиваме с фолио.
Режем си голямо парче фолио.
Разстиламе...
16 Март
Перфектното картофено пюре за специален поводИ семплите гарнитури могат да блеснат с изискан вид и вкусови съчетания. Подходящо е и за романтична вечеря на свещи и чаша вино.
Измитите картофи обелваме и поставяме в тенджера с кипяща подсолена вода. Варят се на умерена...
16 Февр.