Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
29 Септ.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Колко време се пече погача?Колко време се пече погача?
10 Януари
За колко време ще се изпече вашата погача, зависи от фурната и големината на тестото. Общото правило гласи, че 1 кг втасало тесто се пече около 40-45 минути или докато хлябът придобие приятен златист загар....
Колко време се пече агнешко?Колко време се пече агнешко?
23 Април
Най-вкусното агнешко печено се получава, когато агнешкото месо се пече на ниска температура (около 170 градуса) за по-продължително време, като това време се определя според големината на парчето месо и съдържаща се мазнина...
Колко време се пече пилеКолко време се пече пиле
21 Юни
4
Когато печете пиле, трябва да знаете за колко време то ще стане съвсем крехко и кожата му ще се превърне в ароматна, златиста и хрупкава....
Кое месо колко време се печеКое месо колко време се пече
10 Март
За телешкото месо е нужно малко повече време, отколкото за свинското. Времето му за печене зависи от това как сте подготвили месото – неговото предварително сваряване, задушаване или бланширане....
Класически ябълков пайКласически ябълков пай
26 Април
Намажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Селски ябълков пайСелски ябълков пай
22 Май
Селският ябълков пай е готов....
Вкусен ябълков пайВкусен ябълков пай
24 Март
Печете ябълковия пай в предварително загрята фурна на 180°C - 200°C за 45 минути или до получаване на желания загар. Вкусният ябълков пай е готов....
Шведски ябълков пайШведски ябълков пай
07 Май
Ябълковият пай се пече на 180 градуса до златиста коричка около 60 мин. Паят се сервира горещ с топка сладолед/сметана или студен. Шведският ябълков пай е много вкусен! Източник: Cause it`s Always Delecious...
Празничен ябълков пайПразничен ябълков пай
27 Дек.
Сервираме празничния ябълков пай топличък или след няколко часа, когато се е стегнал, с топка сладолед....
Превъзходен ябълков пайПревъзходен ябълков пай
12 Май
Намажете завършения ябълков пай с разбит жълтък с малко мляко или сметана. Пъхнете класическия ябълков пай в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Красив ябълков пайКрасив ябълков пай
05 Март
Оформя се решетка. Би трябвало да ви е останало малко от тестото, което ще използваме за украсата. Печем в предварително загрята на 190 градуса фурна до зачервяване....
Сочен ябълков пайСочен ябълков пай
19 Януари
Поставя се отново във фурната на слаби градуси (около 160), само на горен реотан, докато се зачерви. Готовият ябълков пай се консумира изстинал....
Маслен ябълков пайМаслен ябълков пай
31 Март
С вилица набодете на няколко места тестото, намиращо се на дъното. Изсипете и разпределете равномерно охладената ябълкова плънка в тавата и поръсете с канелата и подвийте стените на пая навътре....
Диетичен Ябълков ПайДиетичен Ябълков Пай
20 Март
Разбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки. Печем на 180 градуса около 20 минути. Оставяме пая да се охлади преди сервиране....
Бутер ябълков пайБутер ябълков пай
23 Септ.
Паят се пече в предварително загрята на 180 °C фурна за 30 минути. Когато е готов бутер ябълков пай се поръсва с пудра захар....
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пай
03 Март
Нарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават от ябълките, не се забелязват, те сякаш изчезват някъде, а едновременно с...
Постен ябълков пайПостен ябълков пай
12 Април
Извадете постния ябълков пай и го охладете върху решетка....
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
31 Юли
В купа разбиваме жълтъците със захарта, прибавяме сметаната и нишестето, бъркаме на водна баня, докато кремът се сгъсти и го изсипваме върху блата....
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пай
13 Януари
Много вкусен шоколадов ябълков пай....
Холандски ябълков пайХоландски ябълков пай
24 Дек.
3
Намажете отгоре пая от ябълки със заделеното яйце и сложете да се пече в предварително загряна фурна на 180 градуса за около час. Вкусен плодов пай по традиционна холандска рецепта!...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
03 Окт.
1
След това време се отцеждат от сока, сокът се запазва за по-късно, той ще трябва да е към рецептата, и се прехвърлят в суха тенджера заедно с маслото, добавя се и царевичното нишесте....
Бърз ябълков пайБърз ябълков пай
22 Януари
2
След като изстине, се поръсва с пудра захар....
Мини ябълков пайМини ябълков пай
02 Февр.
Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното, бакпулвера и маслото на трохи, след това прибавете и другите продукти....
Български ябълков пайБългарски ябълков пай
01 Окт.
Добавя се по малко от брашното и се замесва меко тесто, което да не лепне. Тестото се завива в прозрачно фолио и се оставя в хладилник да стегне. През това време се обелват ябълките и се нарязват на кубчета....