Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери с карамелЕклери с карамел
05 Май
3
Напълнете го със размекналия се сладолед (оставете го за 30 минути в хладилника преди работата с него). Напълнете еклерите и работете бързо, за да не се разтопи сладоледа....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Еклери с млякоЕклери с мляко
13 Февр.
3
Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време. Готовите еклери се пълнят с крем по желание....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
24 Август
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
16 Ноем.
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
26 Януари
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Еклери с какаова глазураЕклери с какаова глазура
18 Юли
Върху тава, покрита с хартия за печене, се разпределя тестото с лъжица (една лъжица се равнява на един еклер). Еклерите се пекат на 180 градуса за около 30-40 мин. (до златисто)....
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
09 Януари
Разрежете еклерите на две, напълнете с крема и затворете с капачето. Еклерите с различен крем са готови!...
Еклери с бананов кремЕклери с бананов крем
29 Април
3
Мекото масло се разбива с пудрата захар до пухкав крем. Докато кремът се охлажда, приготвяме еклерите....
Еклери с маслен кремЕклери с маслен крем
06 Май
Приготвяне на еклерите: В подходящ съд слагаме водата и маслото да заврат....
Еклери с орехов кремЕклери с орехов крем
13 Февр.
При поднасяне на всеки еклер отгоре се слага кръгче кисела краставица с капаче маслина, като се пробожда през средата с клечка....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
02 Януари
Разрежете еклерите през средата и ги напълнете с готовия крем. В малка касеролка сложете сока от лимон, захарта и кората от лимон. Варете пет минути или докато се сгъсти....
Солени Еклери с КашкавалСолени Еклери с Кашкавал
29 Август
За еклерите поставете на котлона водата и маслото. Когато се получи еднородна течност, тоест маслото се разтопи, сипете брашното и бъркайте, докато сместа започне да се отделя от дъното и стените на съда....
Солени еклери с ЕменталСолени еклери с Ементал
06 Март
Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер. Добър апетит!...
Еклери с карамелена заливкаЕклери с карамелена заливка
09 Юли
1
Тя се приготвя, като захарта и водата се поставят в незалепващ съд на котлона. Към образувалия се карамел се налива млякото и се бърка, след което се сваля от котлона, за да поизстине....
Еклери с шоколадова заливкаЕклери с шоколадова заливка
07 Юли
Овкусяваме с подправките и започваме да бъркаме, докато се получи хомогенна смес. Когато млякото заври, го отдръпваме от котлона и на тънка струя прибавяме брашното, като продължаваме да бъркаме....
Еклери с пухкав кремЕклери с пухкав крем
17 Март
Кремът трябва да е напълно охладен и към него се прибавя разбитата сметана, бърка се внимателно, за да остане пухкав. Еклерите се срязват по средата и се пълнят с крема....