Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рапично олиоРастението се прави впечатление със своите изящни наситено жълти цветове, които могат да се видят през пролетните месеци, когато растението разцъфтява. Рапицата вирее при умерен климат и не е много претенциозна....
22 Август
Предимства на рапичното олиоПри проведено проучване било установено, че при получаването всеки ден на четири седмици рапично олио и рапично олио, обогатено с олеинови киселини, тлъстините в областта на корема намаляват с 1.6%....
23 Ноем.
Бляскава и здрава коса с рапично олиоВитамините А, Д, В, Е, линоловата, линоленовата и палмитиновата киселини, както и калцият съставляват здравословните нутриенти, които правят екстракта желана и търсена добавка в ежедневието....
21 Дек.
Марината за крехко и вкусно свинскоПрибавете вътре месото, нарязания на ивици лук и парченцата чесън.
Завийте ги с кухненско фолио и ги оставете да се мариноват добре за около 30 минути.
Опитайте и вие тази марината за крехко и вкусно свинско....
13 Юли
3
Марината за крехко и сочно свинскоЗалейте с нея месото и го оставете така за няколко часа.
Тази марината за крехко и сочно свинско е много сполучлива....
02 Дек.
Мляко прави рибата по-крехкаИзползвайте прясно мляко, когато варите риба – от това месото ѝ ще стане много по-крехко, а лошият дъх, който имат някои речни риби като шарана или пъстървата, ще изчезне....
17 Септ.
Крехки и сочни вратни пържолиПосоляват се, овкусяват се с черен пипер, намазняват се леко с олио и се намазват със соев сос.
Оставят се да поемат подправките за половин час в хладилник....
03 Март
1
Крехки и сочни свински ребърцаНарежете свинските ребърца поотделно и ги сложете в тава.
Смесете в купа черния пипер, соевия сос, виното и водата. Добавете меда и разбъркайте. Мжое да добавите и чесън, ако желаете.
Мариновайте ребърцата, заливайки...
30 Окт.
Рапичното олио е диетично и подобрява външния видДруго доказано качество на рапичното олио е неговото високо съдържание на витамин Е....
22 Февр.
1
Малки прави баничкиЗатоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...
30 Ноем.
Крехки и сочни ребърца по американскиСипете олио в тенджера и ги задушете за три минути. Добавете сос Уорчестър, горчицата, меда, оцета и разбъркайте за още 5 минути на котлона.
Нишестето разтворете във водата, добавете я в тенджерата заедно с кетчупа....
30 Юли
Крехки и сочни ребърца на фурнаКрехки и сочни ребърца на фурна - вкусен начин да се поглезите!
Правим си марината, като смесваме, течния мед, червеното вино, доматеното пюре, горчицата, сока от изцедения лимон, солта и черния пипер....
22 Юли
Марината за крехки и сочни пържолиИмайте предвид, че колкото по-дълго стоят, толкова по-вкусни и крехки ще станат.
Маринатата за крехки и сочни пържоли е готова....
16 Юли
2
Как да направя пилешкото месо крехко?Тя помага месото да бъде много крехко и сочно, когато се пече. Бялото вино също можете да използвате, за да стане пилешкото месо крехко....
25 Май
Чесново олиоМоже да използвате чесновото олио навсякъде, където се предвижда дресинг с олио и чесън....
11 Февр.
Прави банички с каймакПрепоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни.
Опитайте!...
28 Ноем.
Пухкави прави домашни баничкиПечем правите банички на 200 градуса около 25 минути.
Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
06 Април
Крехки и сочни пържоли със сушени сливиПържолите от свински врат мариновате с изредените продукти и оставяте в хладилник за 1 нощ.
Запичате на грил-тиган за по 2 мин от всяка страна или до леко зачервяване, след което редите в тава.
Нарязвате лука на полумесеци...
12 Септ.
Крехки и ароматни пържоли печени в пликНасладете се и вие на тези крехки и ароматни пържоли печени в плик.
Добър апетит!...
15 Юли
Крехки и сочни свински котлети на фурнаПечете пържолите още около 35 минути, но внимавайте да не пресушите месото.
Поднесете с гарнитура по избор.
Крехките и сочни свински котлети на фурна са много вкусни!...
27 Септ.
Как да си приготвим крехко свинско месоПри положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
06 Март
Как да стане телешкото месо по-крехко?Някои от основните правила за приготвяне на телешко месо са:
Стайна температура
Преди да готвим телешкото месо, трябва да го извадим от хладилника и да го оставим да достигне стайна температура....
23 Януари