Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Ако се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
07 Окт.
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
29 Юли
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Защо минералната вода може да бъде опаснаЗащо минералната вода може да бъде опасна
08 Март
1
Първото, което трябва да направите, е да си дадете сметка, че не е нужно да се доверявате на 100 % на рекламите....
Ето защо трябва да внимавате с похапването на фурмиЕто защо трябва да внимавате с похапването на фурми
27 Юни
Затова внимавайте за този сериозен страничен ефект от фурмите. За бебетата фурмите са невероятно трудни за смилане....
Вижте защо трябва да ползвате кокосово маслоВижте защо трябва да ползвате кокосово масло
14 Март
А защо трябва да ползвате кокосовото масло? Защото то съдържа лауринова киселина, която забавя растежа на вредни гъбички и бактерии върху косата....
Вижте храните, с които всяка зодия трябва да внимаваВижте храните, с които всяка зодия трябва да внимава
30 Юни
Вижте кои са те в галерията по-горе. pageОвен Родените под знака на Овена, трябва да са много внимателни с лютите храни. Добре е да избягват и солените ястия....
Висококалорични храни, с които трябва да внимаватеВисококалорични храни, с които трябва да внимавате
05 Окт.
Ако вече сте елиминирали от менюто си джънк храната, то внимавайте и с тези неочаквано висококалорични храни: Ядките Изключително полезни, но много калорични....
За какво трябва да внимавате при татуиране?За какво трябва да внимавате при татуиране?
30 Ноем.
Вижте важни съвети при татуиране, които задължително трябва да имате предвид. Лоша хигиена Още с влизането в студиото за татуиране трябва да ви направи впечатление дали е поддържано и чисто....
Акупунктурата може да бъде опаснаАкупунктурата може да бъде опасна
21 Март
Акупунктурата може да бъде опасна, предупреждава ново изследване на микробиолози от университета в Хонг Конг....
Заместителите на млякото може да са опасни! Ето защоЗаместителите на млякото може да са опасни! Ето защо
06 Юли
Учени предупреждават, че трябва да сме много внимателни в избра си....