Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен лаврак с гарнитураПечете рибата около 20 минути, отвийте и увеличете градусите на 220. Печете още 10-тина минути.
Печеният лаврак с гарнитура е готов....
07 Март
Печен лаврак на фурнаНалейте вода, така че да покрие дъното на тавата, покрийте с фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути. Отстранете фолиото и печете още 10 минути до зачервена коричка....
20 Април
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
26 Септ.
1
Печен лаврак с картофи и доматиПечете рибата на умерена и предварително затоплена фурна за 40 мин.
След това може да отстраните фолиото и да досготвите печения лаврак с картофи и домати до придобиване на златиста коричка....
12 Април
Маринован печен лаврак на скараСервираме маринован лаврак на скара с гарнитура по желание....
31 Август
1
Как да си направим домашна юфкаПечете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
12 Май
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Печен лаврак на скара с копърСлед това сложете лаврака върху главите копър и поръсете отгоре с пресен копър.
Загрейте виното в малък тиган след това го изсипете върху рибата и незабавно сервирайте....
05 Юни
Печен лаврак на пара със задушени зеленчуциСварявам граха, ако не е от консерва, нарязвам морковите на жулиени (може да използвате бейби моркови, аз лично ги предпочитам).
Загрявам маслото в тигана и слагам зеленчуците.Може да добавите съвсем малко водичка....
24 Юни
Печен лаврак на фурна с медено-горчичен сосПеченият лаврак на фурна с медено-горчичен сос е готов....
29 Май
Как да приготвим лаврак?Как да приготвим лаврак?
Можете да приготвите рибата Лаврак цяла, или нарязана на филета, да изберете различни подправки за риба, които да придадат уникален вкус и аромат на ястието....
05 Дек.
Печен лаврак във фолиоПечем лаврака във фолио за 20 минути във фурната, отвиваме фолиото, поставяме маслото и печем на 240°C за 5-7 минути.
Печен лаврак във фолио за всеки гост, за всеки капризен вкус...
22 Септ.
Печен лаврак със зеленчуциНаръсете лаврака със сол и черен пипер, след което го изпечете на плоча, скара или сух тефлонов тиган на слаб огън....
28 Юни
Лаврак в зеленчуциПокрийте с алуминиево фолио и печете рибата на 200 °C за половин час.
Отстранете алуминиевото фолио, увеличете температурата на 250 °C и печете още 15 минути.
Лавракът в зеленчуци е готов....
10 Дек.
Лаврак с карофкиИзмивате добре почистената риба Лаврак.
Слагате хартия за печене на дъното на тавата. Леко може да намажете с масло.
Нареждате рибките, осолявате с морска сол внимателно, тъй като рибата все пак е солена....
24 Януари
Лаврак в ПапилотЕфектно е и е красиво, стига да не се бави човек, защото ако твърде дълго лавракът остане в хартията ще продължава да се готви....
16 Юли
Лаврак в керемидаПокриваме съда с алуминиево фолио и печем рибата в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15 минути. Махаме фолиото и печем за още 20 минути. Поръсваме със зърната черен пипер....
21 Юни
Лаврак в майонезаСваряваме рибата в подсолена вода заедно с нарязания лук и моркови и оставяме да изстине във водата, след което поставяме в чиния и заливаме с майонезата.
За подложка използваме картофената салата....
04 Септ.