Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечкаНовогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
30 Дек.
Оставят се да съхнат на стайна температура....
Най-мързеливата лютеница на светаНай-мързеливата лютеница на света
27 Юли
Ако не разполагате с толкова голяма намалете количеството на съставките, или печете на два пъти. Зеленчуците се измиват и подготвят. На чушките се отстраняват дръжките и семето....
Най-добрите бургери на светаНай-добрите бургери на света
02 Юни
Вече сме готови да се насладим на най-добрите бургери на света с домашно направен барбекю сос. Домашният барбекю сос правим по следния начин. Загряваме олиото в малко тиганче....
Най-вкусните палачинки на светаНай-вкусните палачинки на света
07 Април
Сервирайте най-вкусните палачинки на света със сладко, течен шоколад или пък със сирене....
Шафранови кифлички на Света ЛучияШафранови кифлички на Света Лучия
11 Януари
Пекат се 15 минути на 220 градуса....
Най-лесният кекс на светаНай-лесният кекс на света
28 Януари
1
Пригответе си ореховите ядки и ако трябва, нарежете на дребно сушените плодове. Включете фурната да загрява....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
09 Април
Не слагайте много и не ги редете плътно една до друга, защото сладкишът ще стане глетав. Печете плодовия сладкиш в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност (около 40 мин.)...
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
27 Септ.
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата. Върху горещия карамел сложете маслото и изчакайте да се разтопи. Оставете леко да се охлади....
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
31 Юли
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Сладкиши с пшеничен грисСладкиши с пшеничен грис
11 Март
5
На дъното поръсете от брашняната смес, отгоре ябълкова, поръсете с олио и редувайте отново в същата последователност. Отгоре завършете с ябълки и олио....
Най-вкусните и пухкави кифлички на светаНай-вкусните и пухкави кифлички на света
25 Юни
Оставяме на страни за 1 час. След като е готово, разделяме на 20 топки. Оформяме по желание и пълним с пълнежа. Оформянето на тези кифлички може да видите стъпка по стъпка в снимките....
Мини сладкиши с плодове (без яйца)Мини сладкиши с плодове (без яйца)
02 Юли
Наредете плодовете и печете плодовите сладкиши на 180 градуса, около 25 минути. Охладете и поръсете с пудра захар. Мини сладкишите с плодове (без яйца) са готови....
Карамелен топинг за сладкиши и тортиКарамелен топинг за сладкиши и торти
02 Април
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Пухкав пандишпан за сладкиши и тортиПухкав пандишпан за сладкиши и торти
18 Март
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин. Когато стане готов, оставете да изстине на решетка....
Малинов топинг за сладкиши и десертиМалинов топинг за сладкиши и десерти
27 Април
Оставя се на котлона до сгъстяване на плодовия топинг. Предложение за приложение на малиновия топинг за сладкиши и десерти. Ябълките и ягодите се измиват. Подготвят се 6 десертни купички. Ябълките се обелват....
Малинова глазура за сладкиши и тортиМалинова глазура за сладкиши и торти
09 Април
Разбърква се и отново и малиновата глазура за сладкиши и торти се пасира до гладка смес....
Един различен тиквеникЕдин различен тиквеник
13 Февр.
Навивам на руло и подреждам в тавата на фурната, върху хартия. Получените рула намазвам внимателно с остатъка от сместа. Нарязвам на парчета. Пека на 180 градуса....
Топинг от вишни за сладкиши и десертиТопинг от вишни за сладкиши и десерти
01 Февр.
Този топинг ползваме при направа на сладкиши и десерти...
Огледална шоколадова глазура за сладкиши и тортиОгледална шоколадова глазура за сладкиши и торти
27 Юни
Шоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....
Как един американец свали 100 килограма без диетиКак един американец свали 100 килограма без диети
04 Януари
Първо, трябва да сложите ред в главата си, а не в чинията, казва американецът, който днес помага на хиляди да отслабнат, като следват неговата методика от 7 правила....
Протеинова бисквитка за единПротеинова бисквитка за един
23 Окт.
Смесваме всички продукти, без бисквитката, в купичка и разбъркваме добре до получаването на хомогенна смес. Натрошаваме част от бисквитката към сместа и разбъркваме отново....
Имамбаялдъ по рецепта на отец Епифаний от Света гораИмамбаялдъ по рецепта на отец Епифаний от Света гора
30 Юли
Загрейте фурната на 200 градуса и печете имамбаялдъта за 30-тина минути или до готовност. Поръсете с магданоз и сервирайте. Имамбаялдъта по рецепта на отец Епифаний от Света гора е много вкусна....
Сладкишът на ВикиСладкишът на Вики
28 Окт.
Разбъркайте до получаване на кексово тесто. Изсипете сместа в намазнена тавичка с незалепващо дъно. Изпечете в сгорещена фурна. Нарежете сладкиша охладен. Сладкишът на Вики е готов....
Сладкишът на мамаСладкишът на мама
08 Март
9
Всички продукти се смесват и бъркат до получаване на еднородна смес. Половината от сместа се излива в намазнена и набрашнена тавичка и се пече до златисто. Пече се на загрята около 180-200 градуса фурна....
Американец отгледа най-големия морков в светаАмериканец отгледа най-големия морков в света
23 Септ.
С наистина добра реколта тази година може да се похвали американецът Крис Куоли, който е отгледал най-големият морков в света. Зеленчукът тежи 10 килограма и детронира предишният рекордьор сред морковите....