Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Алкализиране на тялотоВ групата на помагащите за алкализиране на тялото продукти са тиквичките, картофите, сладките картофи, цвеклото, бобовите растения....
28 Юни
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Пилешка супа Еликсир за тялотоВажното е пилето да е хубаво.
В тенджера слагам месото да се вари на парчета, по-късно го обезкостявам. През това време си нарязвам на ситно лука и чушката, моркова и доматите....
13 Август
Как да преобразим тялото си?Удоволствието по време на карането на колело, заедно със способността му да стегне тялото е много лесен начин да променим и оформим тялото си....
18 Юли
Как да приемем тялото сиМного хора не харесват и не приемат тялото си, и се чувстват комплексирани заради това как изглеждат. Голяма грешка е да отхвърляме тялото си и да го мразим....
26 Февр.
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
21 Септ.
1
Пържоли Изяж си пръститеПържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
10 Февр.
Тонизираща напитка за пречистване на тялотоИзчистваме семките, ако са попаднали в сока, и прибавяме към водата, към тях прибавяме листа джоджен, като при липса на пресни може да използвате и от фризер за вашата тонизираща напитка за пречистване на тялото....
28 Май
При отоци по тялото - синя метличинаПокрийте с капак и оставете да кисне 1 час, прецедете.
Пийте по 1/2 чаша, 3 пъти на ден, половин час преди хранене....
25 Април
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Детоксикация: Как да очистим тялото си?В допълнение, алкохолът дехидратира тялото, като го лишава от хранителни вещества....
01 Август
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
03 Март
1
Пелмени по мой си начинВ средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката. Двата края съберете в един....
11 Юни
1