Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Чимичанга с лаваш (арменска питка)Завитите чимичанга запечатах в масло и чесън на прах на тигана за няколко минути.
Чимичанга с лаваш - вкусна арменска питка....
21 Юли
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
ЧимичангаПодреждайте вкусните чимичангас с прегънатата част надолу. При нужда закрепете с клечки за зъби....
01 Септ.
Как да направим печената тиква неустоимаВ тази статия ще изследваме изкуството да направим печената тиква неустоима, независимо дали сте опитен готвач или новак в кухнята....
28 Окт.
Бързи чимичанга идеиЧимичанга с печено пуешко
Чудите се за нещо ново и уникално, което да направите с остатъци от пуйка? Може да опитате да направите тези сензационни пуешки чимичанги....
13 Окт.
Пикантни чимичангиДобавете каймата и пържете около 10 мин. като мачкате каймата да стане на трохи и промени цвета си. Отстранете от огъня и добавете в сместа боба, пикантния сос и кашкавала. Разбъркайте добре....
03 Юли
Неустоима скумрия плакияОсолете и оставете за около 30 минути, за да си поеме от солта.
Обелете лука и го нарежете на ситно.
В тава за печене сложете олиото и добавете лука.
Гответе в загрята фурна до омекване на лука....
05 Окт.
Неустоима крем питаРецептата за Неустоимата крем пита е адаптирана от кулинарния блог Ossigeno....
10 Дек.
Неустоима печена тикваМожете да я обелите, а можете да я изпечете и с кората.
Наредете я в подходяща тава. Намажете всяко парче с мед. Налейте водата и я изпечете в сгорещена фурна....
18 Февр.
Неустоима бисквитена тортаМоже да поръсите бисквитената торта само с кокосови стърготини и ще я превърнете в Рафаело.
Неустоимата бисквитена торта е готова....
11 Дек.
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Да си направим хляб със спелта - полезен и неустоимо вкусенПървото, което е добре да направите при приготвянето на хляба, е изборът на брашно. Едно от най-хубавите е спелта. Това е древен сорт пшеница. Тя е по-ранна от лимеца и се отличава с ниско съдържание на глутен....
11 Март
Макарони с неустоима коричкаТози десерт се яде охладен, но да си кажем честно... Кой може да чака такова изкушение да изстине...и топличко е невероятно :) Да ви е сладко!
Макароните с неустоима коричка са готови....
27 Дек.