Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топинг от ментаГотовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
04 Юни
Топинг за сладоледРазбъркайте с какаото, канелата, ванилията и маслото и по желание може да добавите 1 ч.л. ром или коняк.
Щом всичко се хомогенизира, снемете от котлона. Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
31 Май
Топинг от ягодиВарете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета.
Използвайте топинга от ягоди върху домашен сладолед или други десерти....
10 Юли
Ягодов топинг за чийзкейкЯгодовият топинг се готви на ниска температура, като се разбърква периодично, до желаната гъстота. За по-фина структура на топинга, може да се прецеди, след като се охлади....
01 Май
Домашен топинг от черешиПолучава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други.
Домашният топинг от череши е готов....
01 Май
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладолед е крем, с който може да гиранирате дори и любими торти....
06 Юни
Шоколадов топинг за сладкишиРазтопете на водна баня, докато двата продукта се смесят и разтопят за шоколадовия топинг за сладкиши....
12 Януари
Малинов топинг за вкусни десертиЗа да се получи гладък топинг, пасираме с блендер или пасатор.
Този вид малинов топинг за вкусни десерти използваме за вкусни десерти и украса на мелби, сладкиши, торти, кексове, палачинки....
20 Март
Как да приготвим перфектния Рибай стекНо как да сготвим перфектния Рибай стек?
Преди да започнете да го готвите, го овкусете много добре. Направете го само със сол и пипер - нищо друго!...
14 Дек.
Неустоима торта с топинг и карамелизирани крушиНеустоимата торта с топинг и карамелизирани круши е готова....
13 Ноем.
Ягодов чийзкейк с желиран топинг и шампанскоОставяме да престои за една нощ, за да може да стегне.
Декорираме ягодовия чийзкейк с желиран топинг и шампанско с ягодов топинг по желание....
17 Август
Как да приготвим перфектните кюфтетаМожете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
25 Юли
10
Сладолед с домашен топинг от малиниМожем да използваме, какъвто плод пожелаем.
Приготвяме си топинг от пресни малини, като след като ги измием, ги смиламе с пасатор или блендер , заедно с малко захар.
Заливаме сладоледа и поднасяме....
29 Юни
Карамелен топинг за сладкиши и тортиМоже да стоплите карамеления топинг за сладкиши и торти за секунди в микровълнова или водна баня, за да се отпусне преди да преминете към използването му....
02 Април
Малинов топинг за сладкиши и десертиДобавя се и от малиновия топинг за сладкиши и десерти.
Завършва се с бисквитка. Лек десерт с идеално допълващ го малинов топинг....
27 Април
Ванилов сладолед с топинг от ягодиПърво, приготвяме млечния сладолед. Слагаме на котлона млякото заедно с ванилията да заврат.
2....
02 Юни
Перфектния козунакСплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар.
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
09 Май
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюрТова вкусно удоволствие, заредено с аромата на лято, плодове и преливащо от сладост става двойно, когато го приготвим сами....
21 Август
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаЩоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
04 Дек.
2
Японска ябълкова торта с топинг от карамелТопинг:
В касерола се изсипва захарта и се оставя да се стопи до светъл карамел на умерен огън, по-скоро към слаб котлон.
Прибавя се маслото при непрекъснато разбъркване до пълното му стопяване....
14 Май
Запържен артишок с топинг от хрупкави бадемиПокрит, съда поставете във фурна да се запече за около 45 мин. или докато артишокът омекне.
През това време пригответе топинга....
07 Септ.
Шоколадово-мраморно брауни с топинг от ягодиТози вид ягодов топинг може да се съхранява в хладилник за около 1 седмица.
Брауни
На умерен котлон на водна баня се стопяват шоколадът и маслото. Оставят се настрана да се охладят до стайна температура....
01 Май