Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Майонеза с яйцата от ВеликденЕто как да оползотворим великденските яйца! Обелените варени яйца нарязваме на едри парчета и слагаме в каната нутри-булет (или друг мощен блендер).
Ако имаме избор, може да използваме по-малката кана....
01 Май
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаЯйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото. Сместа се изсипва в тавичката на хлебопекарната....
07 Април
Козунак за Великден в Еър ФрайърКозунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
06 Април
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладИзваждаме и оставяме да се охлади, след което намазваме сладкиша отгоре със сладкото и поръсваме с орехите.
Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
13 Април
Защо да замените кокошите яйца с пъдпъдъчи този ВеликденВеликден без боядисани яйца не би бил истински Великден – това е повече от ясно!...
17 Април
Как да избелим яйцата за Великден?С наближаването на един от най-големите християнски празници - Великден, все по-актуални стават различните техники за боядисване на яйцата....
13 Април
Как да разпознаем извънземните, живеещи сред нас?Въпреки това тези пришълци притежават някои белези, по които могат да бъдат разпознати....
22 Юли
Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаетеВиж в галерията характеристиките, по които според конспираторите могат да бъдат разпознати така наречените рептили.
page1. Безкомпромисност
Това имат ясно изразени цели и не се спират пред нищо....
30 Април
Варени и боядисвани яйцата в мултикукърВесел празник с тези варени и боядисвани яйцата в мултикукър....
23 Април
Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направитеИ ако досега се радвахме на галактически сладкиши, то сега е време да ви представим галактическите яйца, който ще са хит този Великден....
24 Март
1
Цените на яйцата няма да се променят около ВеликденПазарът на яйца около Великден винаги е бил динамичен у нас, но българското производство е готово да задоволи потребността на населението в дните около празника....
08 Април
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да разпознаете хистоплазмозата?Хистоплазмозата е гъбично заболяване, засягащо по-често хората с отслабена имунната система. Причинява се от гъбичката Histoplasma capsulatum, която често се поселва в белите дробове, но понякога може да се открие и в...
09 Февр.
Как да разпознаете жълтеницата?Жълтеница е термин, използван за описание на жълтеникавия оттенък на кожата и бялото на окото, дължащи се на рязка промяна на нивата на билирубин.
Цветът на кожата и бялото на очите ще варира в зависимост от нивата...
01 Дек.
Как да си направим домашна юфкаНаправете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути....
12 Май
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
07 Май
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1