Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Майонеза с яйцата от ВеликденМайонеза с яйцата от Великден
01 Май
Ето как да оползотворим великденските яйца! Обелените варени яйца нарязваме на едри парчета и слагаме в каната нутри-булет (или друг мощен блендер). Ако имаме избор, може да използваме по-малката кана....
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаМиникозуначета за Великден в хлебопекарна
07 Април
Яйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото. Сместа се изсипва в тавичката на хлебопекарната....
Козунак за Великден в Еър ФрайърКозунак за Великден в Еър Фрайър
06 Април
Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладСладкиш за Великден с орехи и мармалад
13 Април
Изваждаме и оставяме да се охлади, след което намазваме сладкиша отгоре със сладкото и поръсваме с орехите. Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
Защо да замените кокошите яйца с пъдпъдъчи този ВеликденЗащо да замените кокошите яйца с пъдпъдъчи този Великден
17 Април
Великден без боядисани яйца не би бил истински Великден – това е повече от ясно!...
Как да избелим яйцата за Великден?Как да избелим яйцата за Великден?
13 Април
С наближаването на един от най-големите християнски празници - Великден, все по-актуални стават различните техники за боядисване на яйцата....
Как да разпознаем извънземните, живеещи сред нас?Как да разпознаем извънземните, живеещи сред нас?
22 Юли
Въпреки това тези пришълци притежават някои белези, по които могат да бъдат разпознати....
Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаетеРептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете
30 Април
Виж в галерията характеристиките, по които според конспираторите могат да бъдат разпознати така наречените рептили. page1. Безкомпромисност Това имат ясно изразени цели и не се спират пред нищо....
Варени и боядисвани яйцата в мултикукърВарени и боядисвани яйцата в мултикукър
23 Април
Весел празник с тези варени и боядисвани яйцата в мултикукър....
Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направитеГалактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите
24 Март
1
И ако досега се радвахме на галактически сладкиши, то сега е време да ви представим галактическите яйца, който ще са хит този Великден....
Цените на яйцата няма да се променят около ВеликденЦените на яйцата няма да се променят около Великден
08 Април
Пазарът на яйца около Великден винаги е бил динамичен у нас, но българското производство е готово да задоволи потребността на населението в дните около празника....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да разпознаете хистоплазмозата?Как да разпознаете хистоплазмозата?
09 Февр.
Хистоплазмозата е гъбично заболяване, засягащо по-често хората с отслабена имунната система. Причинява се от гъбичката Histoplasma capsulatum, която често се поселва в белите дробове, но понякога може да се открие и в...
Как да разпознаете жълтеницата?Как да разпознаете жълтеницата?
01 Дек.
Жълтеница е термин, използван за описание на жълтеникавия оттенък на кожата и бялото на окото, дължащи се на рязка промяна на нивата на билирубин. Цветът на кожата и бялото на очите ще варира в зависимост от нивата...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....