Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хеликобактер пилориХеликобактер пилори
09 Юни
Лечение на Хеликобактер пилори При веднъж доказно инфектиране, с Хеликобактер пилори, се започва подходящо лечение....
Забранени храни при хеликобактер пилориЗабранени храни при хеликобактер пилори
29 Март
15
Една от основните последици при заразяването с хеликобактер пилори е ефектът и върху производството на киселини в стомаха....
Лечение на хеликобактер пилориЛечение на хеликобактер пилори
30 Април
2
Въпреки че оптималното лечение на хеликобактер пилори все още продължава да се проучва, засега се предлагат четири различни схеми на лечение, включващи най-малко по три лекарства....
Какво да ядем при хеликобактер пилориКакво да ядем при хеликобактер пилори
24 Януари
Как можем да се заразим с Хеликобактер пилори Когато ядете храна, в която има замърсявания, а също така пиете вода, която също е замърсена. Тази бактерия може да се разпространява и чрез фекалиите....
Какво представлява хеликобактер пилори?Какво представлява хеликобактер пилори?
30 Окт.
Хеликобактер пилори е инфекция, която е една от най-разпространените при човека. Хеликобактер пилори се пренася по битов път, чрез замъсени храни и напитки, неспазване на правилата за лична хигиена....
Симптоми на зараза с хеликобактер пилориСимптоми на зараза с хеликобактер пилори
31 Януари
Няколко са основните симптоми, които могат да ви наведат на мисълта, че сте се заразили с хеликобактер пилори....
Лечение на хеликобактер пилори с билкиЛечение на хеликобактер пилори с билки
28 Май
2
Има около 29 различни щамове на хеликобактер пилори, които съществуват. Смята се, че 50 процента от населението на света е заразено от този бактерии, чрез замърсени храни, вода или интимен контакт (целувки)....
Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатияЛечение на хеликобактер пилори с хомеопатия
20 Юни
2
За сега билката, най-успешно бореща се с Хеликобактер пилори е невен....
Как да се борим с Хеликобактер пилори с природни средстваКак да се борим с Хеликобактер пилори с природни средства
08 Юли
Нерядко те се дължат на коварната бактерия Хеликобактер пилори (Helicobacter pylor), която живее в стомаха и дванадесетопръстника....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Да се храним правилноДа се храним правилно
14 Май
Японците се хранят с разнообразни продукти, те консумират до тридесет различни продукта дневно. Според тях всяко ястие трябва да е разноцветно....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти. Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....