Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хеликобактер пилориЛечение на Хеликобактер пилори
При веднъж доказно инфектиране, с Хеликобактер пилори, се започва подходящо лечение....
09 Юни
Забранени храни при хеликобактер пилориЕдна от основните последици при заразяването с хеликобактер пилори е ефектът и върху производството на киселини в стомаха....
29 Март
15
Лечение на хеликобактер пилориВъпреки че оптималното лечение на хеликобактер пилори все още продължава да се проучва, засега се предлагат четири различни схеми на лечение, включващи най-малко по три лекарства....
30 Април
2
Какво да ядем при хеликобактер пилориКак можем да се заразим с Хеликобактер пилори
Когато ядете храна, в която има замърсявания, а също така пиете вода, която също е замърсена. Тази бактерия може да се разпространява и чрез фекалиите....
24 Януари
Какво представлява хеликобактер пилори?Хеликобактер пилори е инфекция, която е една от най-разпространените при човека. Хеликобактер пилори се пренася по битов път, чрез замъсени храни и напитки, неспазване на правилата за лична хигиена....
30 Окт.
Симптоми на зараза с хеликобактер пилориНяколко са основните симптоми, които могат да ви наведат на мисълта, че сте се заразили с хеликобактер пилори....
31 Януари
Лечение на хеликобактер пилори с билкиИма около 29 различни щамове на хеликобактер пилори, които съществуват. Смята се, че 50 процента от населението на света е заразено от този бактерии, чрез замърсени храни, вода или интимен контакт (целувки)....
28 Май
2
Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатияЗа сега билката, най-успешно бореща се с Хеликобактер пилори е невен....
20 Юни
2
Как да се борим с Хеликобактер пилори с природни средстваНерядко те се дължат на коварната бактерия Хеликобактер пилори (Helicobacter pylor), която живее в стомаха и дванадесетопръстника....
08 Юли
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиСтоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
18 Март
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
08 Януари
2
Яхния Да си оближеш пръститеДобавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
05 Февр.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
02 Март
3
Да се храним правилноЯпонците се хранят с разнообразни продукти, те консумират до тридесет различни продукта дневно. Според тях всяко ястие трябва да е разноцветно....
14 Май
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти.
Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1