Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашна юфкаПечете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
12 Май
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
26 Септ.
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим барбекю от тухлиРазмери и дизайн на барбекю от тухли
Ако сте взели решение да направите барбекю от тухли във вашият двор, трябва да разгледате сложна структура, която включва в себе си как се подрежда месото, дърворезба за съхранение на...
16 Февр.
Патешки сърца на барбекю на шишчеТака трябва да постоят 30 минути или 1 час да си поемат от подправките. Печем на барбекю....
31 Май
Чернокоп на барбекюПодреждаме рибките и следим внимателно да не изгорят, като обръщаме и от двете страни.
Сервираме печената риба, докато е още топла. Много вкусно става този Чернокоп на барбекю - опитайте!...
07 Дек.
Скумрия на барбекюМоже да се направи няколко разреза или дупки по рибите, за да поеме марината добре и да станат по сочни.
След това се пържат и от двете страни на барбекю....
26 Май
Зеленчуци на барбекюПотапяйте в нея всяко зеленчуково парче и ги нареждайте на барбекю да се изпекат до готовност от двете страни.
Готовите зеленчуци събирайте в съд с капак....
04 Август
Пиле на барбекюМахнете кожата на пилешкото и направете дупки по парчетата месо с помощта на вилица....
27 Юни
Картофи на барбекюС помощта на четка намазвайте всеки картоф и ги слагайте върху загряно барбекю, чиито реотани сте намазнили също. Изпечете така овкусените картофи от двете страни....
22 Септ.
1
Ципура на барбекюЗагряваме барбекюто и го намазняваме със зехтина.
Поставяме рибите и ги печем по 8 минути от всяка страна.
Сервираме с гарнитура по избор....
31 Май
1
Пиле на барбекюМахнете кожата на пилешкото и направете дупки по парчетата месо с помощта на вилица....
27 Юни
Вратни пържоли на барбекюОставете да починат около 15 мин. преди да ги поднесете.
Пригответе гарнитура по избор и сервирайте вратните пържоли на барбекю с чаша студена бира....
05 Април
Свински ребра на барбекюУвеличете температурата на барбекюто и печете още около 15 минути, като мажете ребрата със соса докато се пекат.
Свинските ребра на барбекю са готови....
01 Април