Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перфектното плодово сорбе за жегитеПерфектното плодово сорбе за жегите
11 Септ.
Разбъркайте, преместете в удобен съд/ кутия и сложете във фризер сорбето до замръзване. Сервирате перфектното плодово сорбе за жегите....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Как се прави сорбе?Как се прави сорбе?
04 Юли
Вижте как се прави сорбе в тази примерна и много лесна рецепта: Необходими продукти: 1 кг пъпеш, 1 ч.ч. захар, 1 лимон Начин на приготвяне: Добре е пъпешът да е постоял в хладилника няколко чаша....
Перфектното МокачиноПерфектното Мокачино
02 Ноем.
Перфектното Мокачино е готово....
Перфектното ГуакамолеПерфектното Гуакамоле
14 Юни
1
Авокадото се почиства от костилката, обелва много внимателно или по точно се изгребва със супена лъжица се и се поставя в купа. С вилица се намачква, но нека да останат и парченца. Поръсва се с лимонов сок....
Перфектното ТабулеПерфектното Табуле
18 Септ.
3
Връзката магданоз се измива и подсушава. Наситнява се и се поставя в купа. Доматите се нарязват на кубчета и се прибавят към магданоза. Наситнява се на кубчета и червеният лук, прибавя се....
Перфектната смес за палачинки се прави такаПерфектната смес за палачинки се прави така
30 Дек.
Всеки може да прави палачинки, но не всеки може да направи перфектните палачинки. Макар че правенето на палачинки изглежда като нещо, с което и малко дете би се справило, то си има своите тънкости....
Малки прави баничкиМалки прави банички
30 Ноем.
Прегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички. Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Перфектното домашно брауниПерфектното домашно брауни
23 Ноем.
Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
Перфектното ирландско кафеПерфектното ирландско кафе
28 Април
За перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена. На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
Перфектното Пиле ФрикасеПерфектното Пиле Фрикасе
04 Окт.
Насладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън. Добър апетит!...
Перфектното гъбено ризотоПерфектното гъбено ризото
07 Окт.
Рабъркайте, за да се усвоят и разтопят. Ако е необходимо, посолете леко. Поръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер. Перфектното гъбено ризото е готово....
Перфектното телешко вареноПерфектното телешко варено
02 Март
Перфектното телешко варено е готово....
Перфектното шоколадово суфлеПерфектното шоколадово суфле
08 Дек.
Формичките за мъфини или чашки се намазват с масло и се налива сместа, като не се пълнят целите формички. Фурната се пуска на 180 градуса и се пекат 9 минути....
Перфектното маслено тестоПерфектното маслено тесто
27 Ноем.
2
В съда, където е брашното, си правим кладенче, поставяме маслото изсипваме яйцето и добавяме и водата. Започвате да добавяте брашно отвън към центъра. Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим....
Как се прави плодов топинг за сладкиши?Как се прави плодов топинг за сладкиши?
17 Януари
Плодови топинги Плодовите топинги са предназначени за заливане на сладкиши или десерти и са особено предпочитани заради невероятния аромат на пресни плодове, който придават на десерта....
В деня на кафето: Как се прави перфектното Виенско кафе?В деня на кафето: Как се прави перфектното Виенско кафе?
01 Окт.
Това е kleiner schwarzer или късо черно, което се прави във Виена на всяка крачка. Може да се сравни с кафе еспресо - порцията е малко повече от напръстник и е много популярна сред винаги бързащите студенти....
Пухкави прави домашни баничкиПухкави прави домашни банички
06 Април
Печем правите банички на 200 градуса около 25 минути. Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
28 Ноем.
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...