Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Корен от магданоз за отслабванеЗалейте с 220 милилитра студена вода 1 супена лъжица нарязан корен от магданоз. Оставете да кисне за една нощ и прецедете.
Вземете по 50 милилитра, 4 пъти на ден на празен стомах....
15 Май
Каква е разликата между стомах и корем?Много често хората в разговорната реч смесват или по-точно обединяват понятията стомах и корем. Всъщност разликата между стомах и корем е огромна....
16 Април
Каква е разликата между диаманта и брилянта?С други думи разликата между брилянт и диамант се крие в това, че брилянтът е начинът на шлифоване на минерала диамант....
29 Юни
4
Каква е разликата между вегетарианството и веганствотоСлед като вече знаете разликата между веганство и вегетарианство, можете да направите избор за себе си....
01 Август
Каква е разликата между просеко и шампанско?Много хора са на мнение, че единствената разлика между просекото и шампанското е, че първото се произвежда традиционно в Италия, в второто - във Франция....
19 Януари
Каква е разликата между Андроид и АйфонКаква е разликата между Андроид и Айфон
Хардуер
Една от най-очевидните разлики между Андроид и Айфон е хардуерът....
28 Февр.
Макарони с магданоз и пармезанЗагрейте зехтина и маслото и сложете вътре да се задушава магданоза за за 1-2 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавят макароните.
Поръсете с настъргания пармезан. Разбъркайте добре....
20 Май
Пене с магданоз и доматиСмесете магданоза с доматите и зехтина. Разбъркайте добре. Добавете чесъна и посолете. Отново разбъркайте. Изсипете сместа в тенджера и я сложете на огъня да се задуши за няколко минути....
10 Май
Лефер върху магданоз и авокадоНарежете измития и отцеден магданоз на ситно. Разполовете авокадото, махнете костилката и издълбайте вътрешността с лъжица. Нарежете авокадото и добавете към магданоза....
07 Март
Палачинки с магданоз и маслиниНарязваме на много дребно магданоза.
Маслините го почистваме от костилките и ги нарязваме на дребно. Пресяваме брашното и му добавяме бакпулвера....
28 Юни
Пипер с магданоз и чесънПоставете пържените чушки в дълбока купа и добавете магданоз, сол и оцет.
Добър апетит с този пипер с магданоз и чесън!...
27 Април
Смути с магданоз и краставицаТова смути с магданоз и краставица има алкализиращ ефект и е особено подходящо за успокояване на киселини в стомаха и балансиране на pH....
13 Юни
Сос от магданоз и босилекБосилекът и магданозът се слагат в чопър. Пасираме за кратко и добавяме сока от половин лимон и зехтина.
Овкусяваме със сол и пасираме отново всичко много добре....
10 Март
Бухтички с магданоз и сиренеОставяме тестото да отпочине 15 минути, през това време приготвяме плънката (омачкваме сиренето със ситно нарязания магданоз)....
19 Август
1
Руло от магданоз и тиквичкиМагданозът се нарязва на ситно.
Всички съставки се блендират на каша/течно тесто и се изсипват в намазнена със зехтин незалепваща тавичка/или върху хартия за печене....
12 Юни
Хумус с магданоз и орехиПрибавяме натрошените орехови ядки – около 2 супени лъжици и нарязания пресен магданоз – 1/3 връзка....
02 Февр.
Хляб с магданоз и чубрицаСмесете мекото маслото, чубрицата и магданоза в малка купа. Форма за печене с размери около 25 см покрийте с хартия за печене....
26 Януари
Сок от магданоз и лимониМагданозът стимулира кръвообращението а с добавянето на лимонов сок получавате ефективна напитка за намаляване нивото на холестерола и риска от инсулт....
16 Март
Кюфтета от магданоз и оризВ подходяща купа смесвам изстиналия ориз, магданоза, двете яйца, киселото мляко, содата, оцета, кимиона, черния пипер и солта. Разбърквам добре.
Добавям брашното и натрошеното сирене. Отново разбърквам....
22 Ноем.
Сос от магданоз с яйцеДобавяме ситно нарязания магданоз, счукания чесън и сухарите. Разбъркваме добре, добавяме и зехтина, сол на вкус.
Можем да поднесем соса със свинско, пилешко месо или риба....
16 Януари
Кюфтета с магданоз и кашкавалМагданозът се наситнява, след което се посолява и се оцежда. Това отнема няколко минути и е необходимо, за да не разводнява сместа....
30 Ноем.
Миди с магданоз и копърИзвадете мидените ядки и ги смесете с наситнените зелен лук, магданоз и копър. Поръсете с лимонов сок и зехтин.
Охладете и поднесете.
Мидите с магданоз и копър са много вкусни....
19 Януари