Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирене БриСирене Бри
30 Май
1
Състав на сирене Бри Обикновено сиренето Бри съдържа между 45 - 50% мазнини и 20 - 25% - белтъчини....
Сьомга с камамбер и крема сиренеСьомга с камамбер и крема сирене
30 Март
Сьомгата с камамбер и крема сирене е много вкусно предястие....
Камамбер с печен патладжанКамамбер с печен патладжан
07 Окт.
В подходящи чинийки за сервиране, сложете от зеленчуковата смес, след това парче камамбер, отгоре отново зеленчукова смес и завършете с декорация от чери домат. Поднесете печеното сирене като предястие....
Печен Камамбер с чесънПечен Камамбер с чесън
03 Февр.
Реже се капачето на Камамбера. Аз не го вадя от дървената му купичка. Правят се няколко малки дупки и се овкусява със сол, червен пипер и олио. Чесънът се обелва и всяка скалитка се разрязва на две....
Брускети с Камамбер и крушаБрускети с Камамбер и круша
16 Юни
1
Нарежете сиренето Камамбер и крушата на тънки филийки. Орехите нарежете на едро. Наредете върху горещите филийки първо круша, после от сиренето и накрая поръсете с орехи....
Камамбер с мед и орехиКамамбер с мед и орехи
01 Август
Камамберът с мед и орехи е готов....
Мъфини с камамбер и колбасМъфини с камамбер и колбас
16 Май
Мъфините с камамбер и колбас са готови....
Топен камамбер с червени боровинкиТопен камамбер с червени боровинки
12 Март
Камамбера се реже вертикално на 10 парчета, като се запазват две. Останалите се намазват със сместа от чесън. Върху хляба се слага по две парчета от сиренето и се запичат, докато сиренето се разтопи....
Разлика между обикновено Бри и Корниш БриРазлика между обикновено Бри и Корниш Бри
01 Февр.
Ето кратък преглед на разликите между тези два вида Бри: Разлика между обикновено Бри и Корниш Бри Произход на Бри Обикновеното Бри е френско сирене, произхождащо от региона Бри във Франция....
Бързи тапас с камамбер и смокиниБързи тапас с камамбер и смокини
04 Юни
1
Бързите тапас с камамбер и смокини са много вкусни!...
Камамбер с мащерка в еър фрайърКамамбер с мащерка в еър фрайър
21 Август
Изваждаме сиренето Камамбер от опаковката. Поставяме го в алуминиево фолио (за да не се разтече при печенето). Правим напречно и надлъжно, леки разрези по повърхността му с нож....
Солен пай с камамбер и беконСолен пай с камамбер и бекон
23 Януари
Да ви е сладко с този солен пай с камамбер и бекон!...
Тортички от камамбер с плодов сосТортички от камамбер с плодов сос
16 Януари
Сирената камамбер се разрязват на три части, така че да се оформят три малки блата. Портокалът, гроздето и ананасът се режат на ситно. Лимоновият и портокаловият сок се смесват със зехтина....
Камамбер в бутертесто със сладко от черешиКамамбер в бутертесто със сладко от череши
09 Ноем.
1
Да ви е сладко с този камамбер в бутертесто!...
Шишчета от сьомга с камамбер и прошутоШишчета от сьомга с камамбер и прошуто
27 Окт.
Камамберът се срязва на две, така че да се получат два еднакви кръга. Всеки кръг се разрязва на осем части. Парченцата сирене се слагат с коричката надолу в голяма чиния и се оставят за 2 часа във фризера....
Тапас със сирене БриТапас със сирене Бри
25 Май
Сложете върху всяка филийка парче сирене, малко чушка и гъби. Поръсете лесните тапас със сол и черен пипер. Сервирайте веднага вашите тапас със сирене Бри....
Сирене Бри в бутертестоСирене Бри в бутертесто
12 Февр.
Върху единият кръг сложете сиренето Бри в центъра, като предварително сте изрязали благородната плесен от едната страна. Застелете другия кръг отгоре. Наредете парченцата шунка, нарежете на ветрило и завийте....
Круша със сирене БриКруша със сирене Бри
26 Януари
1
Сиренето Бри нарязваме по същия начин като крушите - трябва да бъдат с еднаква дебелина. Редим последователно кръгче круша, посоляваме със солта и белия пипер, добавяме зехтин и капки мед....
Запечен Камамбер с масло и сладко от вишниЗапечен Камамбер с масло и сладко от вишни
05 Август
Извадете мекото френско сирене Камамбер от хладилника 30 минути преди да започнете да го приготвяте....
Печен камамбер с ягоди, розмарин и черен пиперПечен камамбер с ягоди, розмарин и черен пипер
01 Юни
Камамберът се разрязва на две по хоризонтала, за да се получат два кръга. Слагат се в тавичка с хартия за печене с разрязаната част нагоре и се пекат 5 минути на 220 градуса....
Гъбена кремсупа със сирене БриГъбена кремсупа със сирене Бри
21 Февр.
След като сте я пасирали, я върнете за последно на котлона, добавете останалото масло и гответе гъбената кремсупа със сирене Бри още за 2-3 минути....
Пълнени круши със сирене БриПълнени круши със сирене Бри
21 Дек.
Пълнените круши със сирене Бри са готови....
Пилешко филе със сирене БриПилешко филе със сирене Бри
04 Май
Сирене Бри е кремообразно сирене и освен за мазане върху багета е много вкусно като добавка за сосове. Комбинацията от сирене Бри и бадеми е чудесна....
Питка венец със сирене БриПитка венец със сирене Бри
18 Януари
Изсипваме останалата смес от подправки върху сиренето. Сервираме питка венец със сирене Бри топла....
Салата Пене със сирене БриСалата Пене със сирене Бри
11 Август
Сложете сиренето Бри в камерата. Сварете пастата и я отцедете добре. Намажете почистените чушки и аспержите с малко зехтин и ги сложете да се позапекат от едната страна на загряно барбекю или грил тиган....