Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибица с картофиВ намазнена тава направете канапе от лук и лимон, сложете рибицата и долейте от маринатата. При нужда долейте и още малко топла водичка....
29 Февр.
Сушена рибица с подправкиСушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата.
Сушената рибица с подправки е много вкусна....
09 Ноем.
16
Свинска рибица с плънкаСвинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото.
Морковите се нарязват на малки кубчета, лукът на ситно....
03 Януари
Свинска рибица с плънкаСвинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото.
Морковите се нарязват на малки кубчета, лукът на ситно....
03 Януари
Свинска рибица на фурнаВ тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите.
Поръсваме обилно с подправките, след което наливаме 200 мл вино. Оставаме да престои 1 нощ....
21 Юли
Свинска рибица с картофи на фурнаПо средата слагаме и рибицата. Върху тях обилно посипваме соса и нарязания лук....
20 Август
Крехки пържоли от свинска рибица в сачПосоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките.
Режем лука на едро и го поръсваме между пържолите. Оставяме ги в хладилник за около 4 часа...
04 Септ.
Печена свинска рибица с ябълки и беконНарежете изпечената рибица на дебели резани.
Поднесете печената свинска рибица с ябълки и бекон с печени картофки, туршия или салата по ваш вкус!
Да ви е сладко!...
16 Дек.
Задушена говежда рибица в тенджера под наляганеВ тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови и картофи, доматен сос.
Затворете тенджерата, сложете я на силен огън...
22 Септ.
Свинска рибица с мед и два вида горчицаСвинската рибица с мед и два вида горчица е много вкусна....
10 Май
Печени рибици с картофено пюреРибиците се овкусяват с пипера и солта. Слагат се в тава и се заливат с виното. Пекат се до полуготовност. През това време картофите се обелват, нарязват се на купчета и се сваряват.
Когато са готови, се пасират. Яйцата...
04 Март
Свинска рибица на скара в грейви сосСвинската рибица се обезципява внимателно с остър нож. Насолява се с подправките - прясно млян пипер меланж и пушена сол. Ако не разполагате с меланжиран пипер, спокойно ползвайте черен пипер - ще се получи....
08 Януари
Домашна рибицаМесото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се покрива парчето или парчетата с едра сол. Отдолу също се слага едра сол. Покриваме...
03 Април
1
Пълнена рибицаПокрива се с фолио и пълнената рибица се пече за час в загряна на 200 градуса фурна. След това се пече до готовност без фолио....
14 Април
Шпикована свинска рибицаТака приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
28 Март
Печена свинска рибицаС тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути.
Поднесете рибицата, нарязана на порции и с гарнитура от пържени картофи....
23 Ноем.
2
Печена телешка рибицаРибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
28 Юли
Печена свинска рибицаС тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути.
Поднесете рибицата, нарязана на порции и с гарнитура от пържени картофи....
23 Ноем.
2
Печена телешка рибицаРибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
28 Юли
Мариновани пържоли от рибицаПържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки.
Приготвя се марината от нарязан на кръгчета лук, счукани скилидки чесън и останалите подправки.
Пържолите...
11 Окт.
Печени свински рибициЗапочнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо. В купичка смесете мед и соев сос разбъркайте, докато медът се разтвори напълно....
28 Януари
Свински рибици ЛунтзаОвкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник.
Смесете червеното вино с останалите подправки и разбъркайте добре....
23 Окт.
Кайзер от бонфиле (Малки рибици)От свинското бонфиле изрежете мазнините по него, трябва ни само червено месо.
Хубаво го зарийте в морска сол и оставете да престои 24 часа.
Тогава извадете и измийте обилно с топла вода.
Подсуших с домакинска хартия...
28 Ноем.
1