Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руло Стефани стъпка по стъпкаИзливам ненужната течност, преди това и дозапичам руло Стефани стъпка по стъпка.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
12 Март
Пухкави закуски стъпка по стъпкаПекат се пухкави закуски стъпка по стъпка в предварително загрята фурна на 180°C до готовност....
27 Юни
Пилешка супа стъпка по стъпкаИзчакайте да заври и махнете от котлона пилешка супа стъпка по стъпка.
Добър апетит!...
28 Юни
Домашна юфка стъпка по стъпкаСлед като изстине добре, може да се съхранява в текстилни торби или кутия домашната юфка стъпка по стъпка....
31 Януари
Плетена питка стъпка по стъпкаЕто как се прави Плетена питка стъпка по стъпка!
Първа стъпка: Разтворете маята и захарта в затопленото до 37 градуса прясно мляко. Оставете да шупне за 10 минути....
06 Юни
Мариновани чушки стъпка по стъпкаЗалейте с вряла вода, затворете и разклатете леко бурканите с мариновани чушки стъпка по стъпка....
21 Дек.
Великденски кифлички стъпка по стъпкаПресяваме брашното в голям съд. По средата правим кладенче и слагаме 4 яйца едно след друго. Предварително си изкарваме прясното мляко и яйцата на стайна температура час преди това. Те трябва да са топли. Маслото трябва да...
04 Март
Лесна Торта Стъпка по СтъпкаУкрасяваме лесната торта стъпка по стъпка с пресни ягоди и прибираме в хладилника за една нощ....
15 Юни
Питка Цвете Стъпка по СтъпкаБрашното се пресява и част от него се поставя в купа.
Маята заедно с водата и захарта и 2 с.л. брашно се активира за 20 минути.
След това продуктите за тестото постепенно се добавят при брашното в купата и се замесва...
30 Юни
1
Памук погача стъпка по стъпкаЗатоплете леко млякото, не повече от телесна температура 37 градуса. В него разтворете маята и част от захарта. Изчакайте 7-8 минути да шупне.
Пресейте брашното в купа и направете кладенче. В него сипете половината масло...
25 Ноем.
Сполучливи целувки стъпка по стъпкаВ идеално сух съд поставете белтъците и солта. Сложете съда на водна баня при ниска температура, която не трябва да надвишава 37 градуса. Започнете разбиване с миксер (съвършено сухи трябва да бъдат приставките) първоначално...
26 Ноем.
Мамината кавърмa, стъпка по стъпкаТайната на хубавата кавърма е бавното задушаване на месото и без много, много да се бърка.
Така остават цели парчета месо, които се разтапят в устата, без да са се раздробили по време на готвенето.
Добавете и щипка...
25 Февр.
1
Точени банички (стъпка по стъпка)Гарнирани с домашно квасено мляко, удоволствието е пълно с тези точени банички (стъпка по стъпка) ....
05 Януари
Шоколадово Руло стъпка по стъпкаЗапочнете с направата на тестото за рулото. Отделете белтъците от жълтъците, разбийте с миксер белтъците с щипка сол на пяна. При жълтъците добавете захарта и разбийте до пухкав крем.
Разтопете шоколада на водна баня...
06 Март
1
Шоколадов чийзкейк стъпка по стъпкаНаправете и вие този шоколадов чийзкейк стъпка по стъпка.
Да ви е сладко!...
26 Окт.
Класически пандишпан - стъпка по стъпкаТази стъпка е задължителна и не е препоръчително да се пренебрегва, тъй като пухкавостта на пандишпана се дължи на въздуха, който сме вкарали по време на разбиване на белтъците и по време на пресяването на брашното....
13 Май