Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка стъпка по стъпкаПитка стъпка по стъпка
12 Дек.
2
Питката стъпка по стъпка е много сполучлива....
Пататник Стъпка по СтъпкаПататник Стъпка по Стъпка
01 Май
Пататникът Стъпка по Стъпка е много вкусен!...
Руло Стефани стъпка по стъпкаРуло Стефани стъпка по стъпка
12 Март
Изливам ненужната течност, преди това и дозапичам руло Стефани стъпка по стъпка. Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Пухкави закуски стъпка по стъпкаПухкави закуски стъпка по стъпка
27 Юни
Пекат се пухкави закуски стъпка по стъпка в предварително загрята фурна на 180°C до готовност....
Пилешка супа стъпка по стъпкаПилешка супа стъпка по стъпка
28 Юни
Изчакайте да заври и махнете от котлона пилешка супа стъпка по стъпка. Добър апетит!...
Домашна юфка стъпка по стъпкаДомашна юфка стъпка по стъпка
31 Януари
След като изстине добре, може да се съхранява в текстилни торби или кутия домашната юфка стъпка по стъпка....
Шкембе чорба – стъпка по стъпкаШкембе чорба – стъпка по стъпка
01 Май
Шкембе чорбата – стъпка по стъпка е много сполучлива!...
Плетена питка стъпка по стъпкаПлетена питка стъпка по стъпка
06 Юни
Ето как се прави Плетена питка стъпка по стъпка! Първа стъпка: Разтворете маята и захарта в затопленото до 37 градуса прясно мляко. Оставете да шупне за 10 минути....
Мариновани чушки стъпка по стъпкаМариновани чушки стъпка по стъпка
21 Дек.
Залейте с вряла вода, затворете и разклатете леко бурканите с мариновани чушки стъпка по стъпка....
Картофени Кюфтета Стъпка по СтъпкаКартофени Кюфтета Стъпка по Стъпка
01 Май
Картофените Кюфтета Стъпка по Стъпка са много вкусни!...
Пухкав кекс стъпка по стъпкаПухкав кекс стъпка по стъпка
17 Май
1
Пухкавият кекс стъпка по стъпка е готов....
Лесна погача стъпка по стъпкаЛесна погача стъпка по стъпка
17 Май
Лесната погача стъпка по стъпка е готова....
Шоколадова Торта Стъпка по СтъпкаШоколадова Торта Стъпка по Стъпка
07 Май
Шоколадовата Торта Стъпка по Стъпка е чудна!...
Великденски кифлички стъпка по стъпкаВеликденски кифлички стъпка по стъпка
04 Март
Пресяваме брашното в голям съд. По средата правим кладенче и слагаме 4 яйца едно след друго. Предварително си изкарваме прясното мляко и яйцата на стайна температура час преди това. Те трябва да са топли. Маслото трябва да...
Лесна Торта Стъпка по СтъпкаЛесна Торта Стъпка по Стъпка
15 Юни
Украсяваме лесната торта стъпка по стъпка с пресни ягоди и прибираме в хладилника за една нощ....
Кодрит Кадир стъпка по стъпкаКодрит Кадир стъпка по стъпка
03 Дек.
Ето как да направите Кодрит Кадир стъпка по стъпка....
Питка Цвете Стъпка по СтъпкаПитка Цвете Стъпка по Стъпка
30 Юни
1
Брашното се пресява и част от него се поставя в купа. Маята заедно с водата и захарта и 2 с.л. брашно се активира за 20 минути. След това продуктите за тестото постепенно се добавят при брашното в купата и се замесва...
Памук погача стъпка по стъпкаПамук погача стъпка по стъпка
25 Ноем.
Затоплете леко млякото, не повече от телесна температура 37 градуса. В него разтворете маята и част от захарта. Изчакайте 7-8 минути да шупне. Пресейте брашното в купа и направете кладенче. В него сипете половината масло...
Сполучливи целувки стъпка по стъпкаСполучливи целувки стъпка по стъпка
26 Ноем.
В идеално сух съд поставете белтъците и солта. Сложете съда на водна баня при ниска температура, която не трябва да надвишава 37 градуса. Започнете разбиване с миксер (съвършено сухи трябва да бъдат приставките) първоначално...
Мамината кавърмa, стъпка по стъпкаМамината кавърмa, стъпка по стъпка
25 Февр.
1
Тайната на хубавата кавърма е бавното задушаване на месото и без много, много да се бърка. Така остават цели парчета месо, които се разтапят в устата, без да са се раздробили по време на готвенето. Добавете и щипка...
Точени банички (стъпка по стъпка)Точени банички (стъпка по стъпка)
05 Януари
Гарнирани с домашно квасено мляко, удоволствието е пълно с тези точени банички (стъпка по стъпка) ....
Шоколадово Руло стъпка по стъпкаШоколадово Руло стъпка по стъпка
06 Март
1
Започнете с направата на тестото за рулото. Отделете белтъците от жълтъците, разбийте с миксер белтъците с щипка сол на пяна. При жълтъците добавете захарта и разбийте до пухкав крем. Разтопете шоколада на водна баня...
Лимонов тарт стъпка по стъпкаЛимонов тарт стъпка по стъпка
22 Ноем.
Лимоновият тарт стъпка по стъпка е готов....
Шоколадов чийзкейк стъпка по стъпкаШоколадов чийзкейк стъпка по стъпка
26 Окт.
Направете и вие този шоколадов чийзкейк стъпка по стъпка. Да ви е сладко!...
Класически пандишпан - стъпка по стъпкаКласически пандишпан - стъпка по стъпка
13 Май
Тази стъпка е задължителна и не е препоръчително да се пренебрегва, тъй като пухкавостта на пандишпана се дължи на въздуха, който сме вкарали по време на разбиване на белтъците и по време на пресяването на брашното....