Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета ПожарскиОформят се 6 големи кюфтета, като в средата на всяко се слага малко масло.
Потапят се в разбитите яйца и галета и се запържват в загрятото олио....
12 Април
Пожарски котлетиКаймата се смесва с черен пипер, сол, разбърква се със сметана и се оформят бифтеци.
В средата на всеки се поставя парченце масло.
Овалват се в яйце и галета и се пържат....
28 Януари
Превърнете новогодишната трапеза в кулинарен шедьовърПревърнете новогодишната трапеза в необикновена смесица от кулинарни шедьоври, събрани от целия свят. В различните страни по света имат традиционни ястия, които се приготвят за Нова година....
30 Дек.
Руски зеленчукови кюфтетаЦаревицата и грахът се отцеждат, яйцата се смесват с брашното. Добавят се царевицата и грахът и половината настърган кашкавал, добавя се сол и черен пипер.
В загрята мазнина се слага тестото със супена лъжица и се запържва...
09 Юни
Пилешки кюфтета по рускиОт сместа се оформят кюфтета, които се овалват в брашното и се изпържват в загрятата мазнина. Готовите кюфтета се оставят да се отцедят от мазнината преди сервиране....
06 Април
Кулинарни шедьоври с естрагонВ готварството се използват младите клонки и листата на естрагона – тази подправка има много приятен аромат, който подхожда на месо, както и на зеленчуци. Предлагаме ви една рецепта за гъби с естрагон – печурките с...
10 Юни
Кулинарен коктейл от пилеПредварително подгответе чашите за коктейла.
Нарежете магданоза на ситно, намажете ръбчетата на чашите с лимонов сок и ги потопете в магданоза.
Разбийте сметаната до пухкава консистенция.
Сварете пилешкото филе....
09 Окт.
2
Кюфтета от извара по рускиОвалваме парченцата в брашно и оформяме като кюфтенца с дебелина 1.5 см.
Изпържваме ги от двете страни. Поднасяме със сметана и пудра захар или сметанов сос....
22 Март
Кюфтета със сьомга по рускиОформят се кюфтета, които се овалват в брашното и се запържват в загрятото олио....
29 Януари
Руски телешки кюфтета с извараОформят се продълговати кюфтенца. В дълбок съд се излива олиото, добавя се сметаната, нареждат се кюфтенцата и се задушават до готовност. Сервират се, поръсени с накълцан магданоз....
17 Май
Кулинарен коктейл с пилешко месоПодгответе си подходящи чаши за коктейла /3 бр./, като им направите венец със ситно нарязан магданоз.
Сварете си пилешкото месо и го нарежете на жулиени, които да са дълги около 25 см.
Нарежете си портокала на същите...
03 Март
Пожарски котлети по оригинална рецептаЗалейте котлетите Пожарски с млечния сос и зеленчуците, украсете с магданоза и копъра и поднесете....
18 Февр.
Тийнейджър твори истински кулинарни шедьовриВижте и вие апетитните творение на Хосе в галерията ни и се уверете в таланта му да създава вкусни шедьоври....
16 Септ.
Кулинарен коктейл от варен мозък и бананиВече сме готови да поканим нашите гости и да им предложим изтънчения кулинарен коктейл от варен мозък и банани....
12 Окт.
Кекс с лимонов привкусДекорацията на кекса с лимонов привкус е по ваш избор.
Аз украсих с разтопен бял шоколад и шоко криспита....
14 Ноем.
Марудници с портокалов привкусИзцедете портокала ръчно или в сокоизстисквачка.
Угасете содата в киселото мляко като изчакате да шупне.
Разбийте яйцата със захарта, добавете киселото мляко, портокаловия сок, олиото и брашното.
Бъркайте до хомогенна...
17 Юни
Рибен пай със средиземноморски привкусДобър апетит с моя рибен пай със средиземноморски привкус....
01 Дек.
Гръцка мусака с български привкусПоднасяме гръцка мусака с български привкус топла и с кисело мляко.
Приятен апетит!...
10 Май
Шоколадова торта с цитрусов привкусПриятен апетит с моята шоколадова торта с цитрусов привкус!...
11 Ноем.
Бисквитена торта с лимонов привкусКремът за бисквитена торта е за 1 литър мляко. 800 мл от млякото слагаме на котлона заедно с 8 с.л. захар. В 200 мл мляко в отделен съд се размива кремът за тортата.
Преди да заври млякото се сипва кремът и се добавя...
08 Септ.
Палачинкова торта с български привкусВ купа разбиваме с миксер яйцата, към тях прибавяме млякото, захарта и солта и отново разбиваме да се разтвори напълно захарта.
След това прибавяме постепенно брашно както и бакпулвера. Трябва да се получи не много гъста...
01 Юли
1