Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки със сироп от агаве и плодовеГарнирайте с плодове и залейте със сироп от агаве.
Хапнете вкусно палачинки със сироп от агаве и плодове....
21 Юли
Крем карамел със стевия и агаве за диабетициКрем карамелът със стевия и агаве за диабетици е готов....
07 Дек.
3
АгавеСветлият нектар от агаве има по-неутрален вкус, докато по-тъмните нектари имат карамелен вкус и аромат и са по-сладки. Съществува и суров сироп от агаве, който се произвежда с ниска температура....
15 Юли
Веригите за бързо хранене не искат да знаете това!Веригите за бързо хранене в никакъв случай не искат да знаете това:
1. Линиите от скара върху апетитно изглеждащите шницели в бургерите са фабрично нарисувани;
2....
11 Февр.
1
Коктейл Това ли е всичко?Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
30 Окт.
Искате да забременеете? Прочетете това...Преди да стигнете до този момент обаче има няколко важни неща, които трябва да знаете....
26 Февр.
5
Пълнозърнести курабийки с агавеПрекрасни са тези пълнозърнести курабийки с агаве, не са прекалено сладки точно по моя вкус.
Да ви е сладко !...
25 Февр.
Алергия към риба - това трябва да знаетеАлергията към риба е една от най-тежките. При алергията към риба се получава алергична реакция към определен протеин. Протеинът се намира в мускулите на рибата. Този протеин, който се оказва алерген, е в различна концентрация...
29 Юни
Пукнат зъб – това, което трябва да знаетеПукнатият зъб може да бъде резултат от дъвченето на твърди храни, несъзнателното скърцане със зъбите през нощта или отслабването им с напредването на възрастта. Това е често срещано състояние и е водеща причина за загуба...
18 Дек.
Летните кожни болести – това трябва да знаетеМалко са нещата, които са по-дразнещи от кожните обриви и сърбежа. Лятото е най-доброто време за всякакви подобни усещания, често придружени от мистериозни бучки, подутини, обриви, петна и зачервяване.
Причина за кожните...
15 Март
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Няма да ги познаете! Снимки на известни личности, които те не биха искали да видитеКогато се любуваме на известните личности, ние често забравяме, че те невинаги са били толкова бляскави, съвършени и неотразими, колкото ни се струват днес.
Голяма част от звездите някога са били съвсем обикновени деца...
11 Март
Кексчета със сироп от агавеКексчетата със сироп от агаве са чудесна идея за следобедна закуска.
Да ви е сладко!...
25 Май
Трябва да знаете това за дефицита на МанганЗа да не изпадаме в такива ситуации, хубаво е да се знае, че манганът се среща най-често в зърнените храни, семената, чая и зеленчуците....
25 Юли
Запушване на артериите - това, което трябва да знаетеАртериите са кръвоносни съдове, които носят кръв, богата на кислород в тялото ви. Те отиват до мозъка ви, както и до върховете на пръстите ви. Здравите артерии имат гладки вътрешни стени и кръвта тече през тях лесно....
11 Март
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.