Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Свинско на сачНамажете го неколкократно с олио, докато олиото се задържи на повърхността. Добавете маринованото месо и печете на умерен огън до готовност....
29 Ноем.
3
Свинско на фурнаСвинското месо се нарязва на филии и се начуква. Натърква се в марината от посочените продукти и се оставя в хладилника за 3-4 часа.
След това се овалва в галета и се нарежда в намазнена тавичка....
15 Окт.
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
Пържено свинско с виноНарежете свинското на кубчета и го сложете в съд на котлона да се вари с водата, 1 ч.ч. от виното и малко солата.
След като водата изври и месото е полуготово, долейте малко мазнина и оставете да се запържи хубаво....
23 Март
Печеното свинско на мамаСвинското месо може да бъде каквото обичате, правила съм го по този начин с контра филе и с бут (на снимката е контра филе). Измиваме месото и го овкусяваме със солта....
15 Юни
2
Бързо свинско на тиганИзсипва се в затоплена чиния и пърженото свинско се сервира веднага.
Бързото свинско на тиган е готово....
31 Дек.
Мариновано свинско на шишНарязваме месото на по-големи парчета, понеже ще използваме два големи метални шиша. Нарязваме и пиперките на големи парченца....
15 Август
Вкусно свинско на фурнаНа другия ден се поставя в тавичка, полива се с останалата марината и покриваме с алуминиево фолио.
Печем за 1 час в загрята фурна 170 градуса....
23 Февр.
Крехко свинско на грилСложете крехкото свинско в хладилник за около 60 минути.
Изпечете го от двете страни на загрята скара и го поднесете с гарнитура по избор.
Крехкото свинско на грил е наистина много вкусно....
22 Окт.
Крехко свинско на тиганВ загрят тиган се изсипва на порции свинското месо заедно с маринатата и се изпържва до готовност на месото при непрекъснато бъркане....
27 Ноем.
Съвети за приготвяне на рибаИндийски нюанс ще придобие рибата, ако приготвите сами суха смес от любимите ви индийски подправки и натъркате с нея рибата. Преди печене напръскайте рибата с малко зехтин....
16 Май
Съвети за приготвяне на зеленчуциИзбягвайте да разбърквате зеленчуковите ястия, докато ги приготвяте. По-добре е да тръскате от време на време тенджерата, като плътно затворите капака й....
02 Април
Съвети за приготвяне на сандвичиСандвичите са едни от най-лесните за приготвяне и ефектни за сервиране ордьоври....
18 Март
Съвети при приготвяне на елдаВсе по-често срещаме рецепти, приготвени с така полезната елда, или т.нар. гречка. Тук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията....
05 Февр.
Свинско с Розмарин на ФурнаПеченето отнема 1.5 часа на 200°C.
Свинското с Розмарин на Фурна е много вкусно....
17 Май
Свинско с картофи на фурнаНарежете свинското на късове и го сложете да се запържи равномерно в олиото. Обелете, нарежете картофите и ги изплакнете под вода....
12 Юни
Свинско в плик на фурнаСвинското се пече в предварително загрята фурна на 220 градуса за 15 минути, а после се намалява на 170 градуса.
Печем още около 80 мин.
Свинското в плик на фурна е готово....
17 Април
Свинско с макарони на фурнаЗапичаме макароните с месо на 200 градуса около 25 минути.
Сервираме свинското с макарони на фурна топло....
19 Юли