Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Три идеи за месни детски кюфтетаТри идеи за месни детски кюфтета
19 Май
Не е ясно дали само поради симпатичната си закръглена форма или просто заради самия си вкус, но месните кюфтета са любимо ястие на децата....
Три идеи за вкусни ястия с патладжанТри идеи за вкусни ястия с патладжан
21 Юли
2
С патладжаните и тиквичките могат да се приготвят разнообразни и лесни ястия през топлата част от годината – няколко зеленчука, малко чесън и грил тиган и вечерята е готова....
Детски бисквити без захарДетски бисквити без захар
18 Юли
Разбийте яйцето и мекото масло на пухкав крем. Постепенно добавете меда и пресятото брашно. Накрая ароматизирайте с ванилия. Оформете гладко тесто и го увийте във фолио. Поставете го в хладилник за 1 час. След това...
Детски кремчета без захарДетски кремчета без захар
14 Септ.
Детските кремчета без захар са готови....
Три идеи за агнешки ястия, подходящи за децаТри идеи за агнешки ястия, подходящи за деца
05 Юни
За да Ви улесним обаче, ще Ви предложим 3 идеи за агнешки ястия, които освен че са много полезни, често се харесват дори и на децата. Разгледайте нашите идеи в горната галерия....
Детски Орео чийзкейк без печенеДетски Орео чийзкейк без печене
07 Септ.
Този Детски Орео чийзкейк без печене е неустоимо изкушение....
Гювеч без месоГювеч без месо
06 Юни
Гювечът без месо е готов....
Капама без месоКапама без месо
22 Дек.
Капамата без месо е много вкусна....
Пелмени без месоПелмени без месо
11 Ноем.
Изваждаме с решетъчна лъжица и сервираме пелмени без месо с разнопено масло....
Мусака без месоМусака без месо
15 Ноем.
Запържете нарязания ситно лук в сгорещено олио. Добавете измития ориз, разбъркайте няколко пъти и залейте с гореща вода, овкусете със сол, черен и червен пипер и сложете капака. Варете така ориза, докато набъбне. След...
Лазаня без месоЛазаня без месо
29 Март
Обелете патладжаните и ги нарежете на кубчета. Прехвърлете ги в намазнена тава, добавете сол и черен пипер на вкус и сложете да се пекат за около 10 минути в загрята на 220 градуса фурна. Извадете ги и добавете нарязаните...
Пица без месоПица без месо
23 Април
За тестото: всичко освен брашното с 1 гореща ч.ч. вода се залива и оставя покрито за 5 мин. Брашното се изсипва в купа заедно с течната смес. Смесват се докато се получи тесто. Вече готовото тесто се покрива с кърпа и...
Плов без месоПлов без месо
08 Ноем.
Покрива се с капак и се вари първо на силен огън после на слаб без да се отваря капака. След около 15 минути се маха от котлона и се оставя с капака. Сервира се поръсен с нарязан магданоз....
Такос без месоТакос без месо
12 Април
Такосите без месо са много вкусни....
Талиатели без месоТалиатели без месо
06 Май
Получават се уникално вкусни талиатели без месо!...
Гювечета без месоГювечета без месо
18 Януари
Гювечетата без месо са вкусни и лесни....
Ориз с три вида месоОриз с три вида месо
22 Дек.
Печете ориза с три вида месо на 200 градуса за около час. След като оризът с месо е готов, извадете го от фурната и го покрийте с готварско фолио, докато изстине....
Гюлбаши с три вида месоГюлбаши с три вида месо
09 Март
След изтичане на времето за печене на гювеча с месо(2 часа), изключвате фурната, отстранявате капака и оставяте гюлбаши с три вида месо във фурната за около 10 минути....
Зеле с три вида месоЗеле с три вида месо
17 Ноем.
Нарязваме зелето и го слагаме в глинен гювеч. После слагаме подправките, сухия чесън и нарязания на ситно стрък праз. Рендосваме моркова и го слагаме и него в гювеча, след това пасираме доматите в консервната кутия и...
Гювеч с три Вида МесоГювеч с три Вида Месо
22 Февр.
4
Гювечът с три Вида Месо е готов....
Три вида месо със зеленчуциТри вида месо със зеленчуци
01 Ноем.
Измиваме месото и го слагаме в купа. В отделен съд смесваме виното, пасирания чесън, розмарин на вкус, олио, черен пипер и сол. С така получената марината поливаме месото и притискаме добре. Оставяме на хладно за 2 часа...
Винегрет с три вида месоВинегрет с три вида месо
06 Август
Месото се сварява и се реже на ситно. Цвеклото се сварява, обелва се и се реже на ситно. Киселата краставичка се реже на ситно и се смесва с цвеклото и месото. Картофите се нарязват на едро и се добавят към месната...
Сач с три вида месоСач с три вида месо
04 Март
3
Месото се нарязва на кубчета и към него се прибавят щипка сол и 1 с.л олио. Разбъркваме хубаво и слагаме в загретия глинен сач (сачът се слага на студен котлон, иначе ще се спука), често разбъркваме, за да не остане сурово...
Капама с три вида месоКапама с три вида месо
07 Февр.
1
На дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки. Подреждането се повтаря - зеле, ориз и пилешко месо, след това отново зеле, ориз - телешко месо...
Руло с три вида месоРуло с три вида месо
27 Юли
Начукайте филетата, наредете ги 3 слоя, като започнете със свинското, по средата е агнешкото и завършите с пилешкото. Между всеки слой се разпределят листа салвия. Завържете ги с конец. Загрейте зехтин в тиган и запържете...