Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЯдат ли децата Ви чипс и снакс?
Аз не съм давам много на децата да хапват чипс. Понякога им правя домашен, който също не е много полезен, но е една идея по-добре от другия.
АнонименИзгубихме ли емоцията при подаръците за Коледа?
Добре си направила, няма нищо по-хубаво от това да прекараш малко време с близките си.
АнонименКакви азиатски ястия приготвяте?
Аз много обичам да си приготвям Кимчи.
АнонименЗнаете ли какво означава термина бридиране
Супер, научих нещо полезно. Напоследък готвачите използват едни сложни термини за някакви прости неща.
АнонименНай-вкусните аламинути - споделете вашата рецепта
Аз много обичам омлет-мъфини. Стават много бързо и вкусно, перфектни са за детски партита.
АнонименНай-вкусните аламинути - споделете вашата рецепта
Днес приготвих гювечета с яйце, сирене и кренвирш. Ставам много бързо и на вкус са страхотни.
АнонименИма ли кулинарни фотографи?
Наистина има страхотни снимки, поздравления на всички кулинари-фотографи.
АнонименИма ли кулинарни фотографи?
Защо не ти се получават снимките?
АнонименИма ли кулинарни фотографи?
Като си вземеш фотоапарат, ще снимаш ястията си и ще пращаш снимки.
АнонименКакво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?
И аз не съм яла. Трябва тези дни, докато съм почивка да приготвя един пататник.
АнонименДайте идеи за диетични храни за вечеря?
Салата с рукола и каперси, обожавам я.
АнонименСуха или жива мая?
Аз използвам основно жива мая, но понякога когато правя хляб в хлебопекарната използвам суха.
АнонименСуха или жива мая?
Явно повечето от нас предпочитат живата мая.
АнонименЗа кухненските уреди в домакинството
Аз имам машина за фреш, но не я ползвам много често.
АнонименЗа кухненските уреди в домакинството
За първи път чувам за такъв тиган за очи, интересно.
АнонименКои сортове са най-добри за домашно вино
На мен най-много ми харесва мерлото.
АнонименВарите ли домашна ракия? Привърженици ли сте
Ние правим от различни плодове, винаги става чудесна ракия.