Моите форумни постове

Веселина Константинова
Варих ориз и като се отплеснах - стана печен!
Веселина Константинова
Може да се използва по-лека майонеза. На пазара има голямо разнообразие.
Веселина Константинова
Според зависи от ястието, но най- често с растително олио.
Веселина Константинова
Според зависи от ястието, но най- често с растително олио.
Веселина Константинова
Във всички големи вериги магазини има всякакви подправки. Даже и шафран.
Веселина Константинова
И аз не можах да се справя веднъж, но сле това се получи.
Веселина Константинова
Никога! Готвя сама.
Веселина Константинова
Препечени филийки с масло и чубрица. Билков чай.
Веселина Константинова
Допаднаха ми рецептите! Ще опитам!
Веселина Константинова
Като малка, когато баба ме гледаше, често правеше триеница.
Веселина Константинова
Магданоз, целина.
Веселина Константинова
След като прясното мляко се темперира достатъчно/ можеш да определиш температурата на свареното мляко, като си потопиш пръста и не ти е горещо/ и тогава да сложиш закваската. Със сигурност домашното кисело мляко е по-вкусно!
Веселина Константинова
Обичам топлите напитки, плодове. Но общо взето студът ми влияе зле.
Веселина Константинова
Ако дръжката е с малък диаметър в основата и ако пращи като я стиснеш.
Веселина Константинова
Ох, и аз имам същите проблеми! Зная, че всичко идва от главата, но не мога да го реша. И аз като Добринка не пуших през бременностите, но още си задавам въпроса:Защо го допуснах отново, след това?
Веселина Константинова
Аз също като бях бременна, не пуших и след това отново. Питам се все още, защо съм ги започнала пак? А на всичкото отгоре, през годините ги увеличих. Понякога ми е зле от тях, но това е - навик. Сутрин като стана, първо кафето ... и цигарата. После , успокоявам нервите през деня и така...
Веселина Константинова
Аз също не бих си разменила спечелена награда, защото това е едно изстрадано преживяване, а освен това после споделям радостта с близките си и това е моята гордост, моят трофей!
Веселина Константинова
Аз обичам да смесвам подправките. Най-често използвам подправки, като сол,магданоз, чубрица,джоджен,дафинов лист, копър,червен пипер,черен пипер, канела, къри... Използвам както свежи, така и сушени.