Веселина Константинова
Автор
Моята стенаРецепти2177Снимки4972Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62739
Малко преди да отстраня супата от котлона, добавям разбит жълтък с 3-4 с.л. кисело мляко и 4-5 с.л. от супата, за да темперирам сместа и тогава я добавям към супата.
Според баницата и корите! Има печени на сач, ръчно изработени, фини кори и др. Ако е за щрудел или баклава, добре е да са фини. За бани може и да са по-дебелки/ако е редена/. В последно време използвам македонски кори, които просто са невероятни! Стават хрупкави при печене, направо разкош!
Използвала съм и турски - триъгълни. Те също са интересни.
Да, правилно. Няма ги свободно по магазините. Внасят ми ги от Македония. Давам си поръчка и наистина са уникални! А турските триъгълни кори си купувам от пазара.
Информацията е страхотна! Остана да си набавя само сосовете и непременно искам да експериментирам! За мен е малко предизвикателство!
В днешно време, във века на технологиите, едва ли има някой, който няма възможност да снима. И според мен е по- достоверно, когато рецептата е качена със снимка. Да, няма ограничения в случая, но аз също имам възможност да преписвам рецепти от книги и списания, но на мен тръпката ми е и в снимането.
Съжалявам, че няма опция да се качват снимки стъпка по стъпка, които да носят допълнително точки.