Пламенова Кристин
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти151Снимки150СтатииСъветиКоментари47Форумни теми55Постове във форума308За менИзпрати съобщениеточки2799
Въпросът, който трябва да си зададеш, е: чувстваш ли се добре в тялото си. Ако отговорът е ДА, килограмите нямат никакво значение. По-добре да си слаб, отколкото дебел Последствията от второто са унищожителни.
Вики, ако отслабнеш още, хората ще започнат да виждат през теб Вярно, за балета сигурно трябва да си като щека, но пък не е много красиво
То няма правило, качвай рецепта, която си готвил. Повечето хора, които качват рецепта без снимка, си ги преписват от някоя книга или сайт и пооправят
Сандвичи на тостер със сирене и кашкавал - като са готови, намазвате отгоре с лютеница. Бързо, лесно, вкусно
За младата госпожица не е добре от сега да започва да експериментира с диети. По-добре да се обърне към специалист... И като се развие достатъчно, може да се мъчи сама, колкоооото иска
Плодова диета - 20 дена и захранване още 10. Колко ще свалите много зависи от това колко излишни имате
Що за живот Винаги съм се възхищавала на хората, които успяват да живеят здравословно. Трудно устоявам срещу вкусната, но вредна храна :x:
Във ФБ има група на Българското Вегетарианско Общество. Там може да зададеш въпроса си и съм сигурна, че ще получиш бързи и адекватни отговори. Чудесен избор си направил с вегетарианството. Съжалявам, че не мога да ти помогна с отговор на въпроса ти
За 3 месеца може да свалите 20 килограма, без да се притеснявате, че е бързо. Ако килограмите наистина са излишни, няма какво да ви тревожи. Относно полезността на диетата - всключва всякакви разнообразни храни. Нищо няма да ви липсва. Ще се храните "шарено", полезно (понякога може и малко вредно ) и ще отслабвате Успех!
Ако сте здрава, не се тъпчете с вредни храни, за да напълнеете, а тренирайте повече, хапвайте обилно и здравословно, но не преяждайте
С бира пека картофки
А на мен са ми приготвяли ориз с бяло вино. Беше много вкусно, но никога не съм се захващала да се пробвам сама. Отдавна и не се бях сещала, може би е време да пробвам :evil:
Кълновете са ужасно полезни, въпреки че вкусът им не ми е любим. Преди време си правех пшенични кълнове с ябълка и мед. В китайските ресторанти в ориза слагат кълнове - мисля, че соеви, но може и да греша - този вариант също ми е вкусен. Препоръчвам ви да опитате кълновете от белен слънчоглед - стават много вкусни и само така да се ядат.