Деси Маринова
Готвач
Моята стенаРецепти196Снимки207Статии29СъветиКоментари85Форумни теми26Постове във форума247За менИзпрати съобщениеточки4511
Майка ми използва без проблем такава тенджера. Аз също, но ако трябва съм честна избягвам, защото все ме е страх, че ще й съсипя покритието.
Доколкото съм запозната, мога да се съглася, че калориите на двата вида захар са приблизително равни.
След като прочетох доста добри отзиви за елдата и аз реших да я пробвам, но честно казано вкусът не ми допадна и издържах само 2 дни. Киснах я във вода цяла нощ, но ароматът и вкусът не бяха за мен. Поздравления за вашите резултати! :y:
Задължително минете на профилактичен преглед при личния лекар. Ако всичко е наред значи по - голямо количество храна в комбинация с по - малко стрес ще помогне.