Моите форумни постове

Деси Маринова
Любимата ми комбинация: банан и ягода :wink: Вкусотия!!!
Деси Маринова
Харесвам повече боба със запръжка, защото е по-гъст.
Деси Маринова
Наистина зависи какво ще се приготвя, когато използвам готови кори за баница или тиквеник, не ги слагам в загрята фурна, защото в противен случай горната кора гори,а отвътре не е готово.
Деси Маринова
А аз намазвам ръбовете на тенджерата , в коята варя, за да не кипва. Това с дървената лъжица не го знаех, ще го пробвам.
Деси Маринова
Мога да се включа към вас, определено обичам червено вино. :y:
Деси Маринова
Аз поръсвам с вода след изпичане и покривам.
Деси Маринова
Прекрасни награди. Определено ще ни стимулират. :y:
Деси Маринова
Праскови, банани и ягоди. Сметана се подразбира
Деси Маринова
Портокалите, не мога да им устоя. Но доста често се разочаровам от тези, на които попадам в магазините.
Деси Маринова
Много ще е полезно да споделите как правите идеалния козунак. При мен е същото: конци без сладост или обратното.
Деси Маринова
Аз съм пробвала няколко пъти досега, недотам успешно, с вашите съвети тази година дано се справя по-добре.
Деси Маринова
Оценявам като грешка това, че досега съм слагала повече захар в тестото, за да ми е по-сладичко, но вече ще поръсвам обилно отгоре и по-малко в тестото.
Деси Маринова
Има много хубав, плътен аромат, абе мирише си на истинско кафе, струва си да се пробва, ако сте любители на кафето.
Деси Маринова
Да, Ваня е права, всеки харесва и търси нещо различно.
Деси Маринова
Чаша домашно червено вино.
Деси Маринова
Споделям вашето мнение. Стига да не се прекалява, захарта не е вредна и където е възможно да се замества с мед.
Деси Маринова
Роле от пилешко филе с топено сирене, печени пикантни картофки и шоколадова торта за десерт.
Деси Маринова
Знам, че са полезни, но не понасям много люто, затова зависи колко люто е.