Деси Маринова
Готвач
Моята стенаРецепти196Снимки207Статии29СъветиКоментари85Форумни теми26Постове във форума247За менИзпрати съобщениеточки4511
Наистина зависи какво ще се приготвя, когато използвам готови кори за баница или тиквеник, не ги слагам в загрята фурна, защото в противен случай горната кора гори,а отвътре не е готово.
А аз намазвам ръбовете на тенджерата , в коята варя, за да не кипва. Това с дървената лъжица не го знаех, ще го пробвам.
Портокалите, не мога да им устоя. Но доста често се разочаровам от тези, на които попадам в магазините.
Много ще е полезно да споделите как правите идеалния козунак. При мен е същото: конци без сладост или обратното.
Аз съм пробвала няколко пъти досега, недотам успешно, с вашите съвети тази година дано се справя по-добре.
Оценявам като грешка това, че досега съм слагала повече захар в тестото, за да ми е по-сладичко, но вече ще поръсвам обилно отгоре и по-малко в тестото.
Има много хубав, плътен аромат, абе мирише си на истинско кафе, струва си да се пробва, ако сте любители на кафето.