Деси Маринова
Готвач
Моята стенаРецепти196Снимки207Статии29СъветиКоментари85Форумни теми26Постове във форума247За менИзпрати съобщениеточки4511
Знам, че е полезно да се хапва поне 1 път седмично, но я хапваме доста по-рядко, може би 1-2 пъти в месеца.
Да, сипвам го в мазнина, разбърквам го и му слагам капак. Може би по скоро по средата между запържване и задушаване.
Още като малка , може би 10-ина годишна, винаги ми е било приятно да приготвям нещо. Започнах като помагах на баба да правим разни видове дребни сладки.
Да, аз също смятам така. Притесняваме само доставчикът, защото не съм закупува от този онлайн магазин, а знаем че не можем да вярваме на всичко в интернет и затова питах дали някой не се е възползвал от услугите му.
"Каланетика е съчетание от упражнения за развиване на сила и гъвкавост, които активизират отделните мускулни групи чрез фини и прецизни движения." Това е точен цитат от всички статии за каланетика, които съм прегледала. Знам, че има упражнения за всяка група мускули и тези упражнения се правят с голям брой повторения. Идеята е да помогне за оформяне на тялото, не толкова със сваляне на килограми, колкото на сантиметри.
Да и аз работя с дървени или силиконови бъркалки. НО като по-малка унищожих един тиган с тефлоново покритие и от тогава все им треперя на тези съдове. Благодаря ви за отговорите.
Доколкото съм запозната е разреждането на утайката и течностите, останали в съда след готвене. При мен такива остават най-вече при печенето на свинско месо на фурна. Разреждат се с вино или бульон. Ако има по запознати с термина ще ми е интересно да прочета.
Напълно съм съгласна. Аз лично не се възползвам от добавянето на снимки към моите рецепти, след като получа одобрение на рецептата. Най-малкото не смятам, че е коректно.