Моите форумни постове

Деси Маринова
Определено е сърцето на дома. Стига да готвиш с любов.
Деси Маринова
Знам, че е полезно да се хапва поне 1 път седмично, но я хапваме доста по-рядко, може би 1-2 пъти в месеца.
Деси Маринова
Да, сипвам го в мазнина, разбърквам го и му слагам капак. Може би по скоро по средата между запържване и задушаване.
Деси Маринова
Харесват ми Пекарната на Рудолф, Сладката Лорейн и разбира се предаването на Йоли.
Деси Маринова
Още като малка , може би 10-ина годишна, винаги ми е било приятно да приготвям нещо. Започнах като помагах на баба да правим разни видове дребни сладки.
Деси Маринова
Да, аз също смятам така. Притесняваме само доставчикът, защото не съм закупува от този онлайн магазин, а знаем че не можем да вярваме на всичко в интернет и затова питах дали някой не се е възползвал от услугите му.
Деси Маринова
Благодаря. В много видеа се казва, че помага за оформяне на тялото.
Деси Маринова
"Каланетика е съчетание от упражнения за развиване на сила и гъвкавост, които активизират отделните мускулни групи чрез фини и прецизни движения." Това е точен цитат от всички статии за каланетика, които съм прегледала. Знам, че има упражнения за всяка група мускули и тези упражнения се правят с голям брой повторения. Идеята е да помогне за оформяне на тялото, не толкова със сваляне на килограми, колкото на сантиметри.
Деси Маринова
А някакви по специални препарати?
Деси Маринова
Да и аз работя с дървени или силиконови бъркалки. НО като по-малка унищожих един тиган с тефлоново покритие и от тогава все им треперя на тези съдове. Благодаря ви за отговорите.
Деси Маринова
По- често отбелязвам Свети Валентин. Обичам да изненадвам половинката си с вкусни шоколадови торти.
Деси Маринова
Досега не съм работила с пушен червен пипер. Ще съм благодарна ако споделите мнение за него.
Деси Маринова
Доколкото съм запозната е разреждането на утайката и течностите, останали в съда след готвене. При мен такива остават най-вече при печенето на свинско месо на фурна. Разреждат се с вино или бульон. Ако има по запознати с термина ще ми е интересно да прочета.
Деси Маринова
Не мисля. Фибрите спомагат за по-лесното преработване на храната.
Деси Маринова
Напълно съм съгласна. Аз лично не се възползвам от добавянето на снимки към моите рецепти, след като получа одобрение на рецептата. Най-малкото не смятам, че е коректно.
Деси Маринова
шарена сол, черен пипер и кимион.
Деси Маринова
Споделям мнението на момичета. Слагам в големи купи салатите, с големите салатени лъжици , които се продават. Всеки да си слага от което му е вкусно. Плата с мезета на 2-3 места, зависи колко ми е голяма масата. Прибори пред всеки.
Деси Маринова
Предимно готвя с олио, че ми се струва най-лесно. :blush: Но с масло определено ми е по-вкусно.