Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Не, не съм ги опитвала и не мога да споделя мнение за тях.
Мариела Христова
Мерси много Jolie.
Мариела Христова
Разбира се, че всеки е имал провали. Аз веднъж бях сложила да варя яйца и ги забравих. През това време водата извряла, черупките залепнали за дъното на тенджерката, а вътрешността им беше изхвърчала нагоре. Голямо чистене падна.
Мариела Христова
Готвенето на пара е най-добрият начин да запазване на хранителните вещества, витамините и минералите в продуктите. Зеленчуците са най-подходящата храна за приготвяне на пара. Също е много полезно при приготвяне на храна за бебета и малки деца да се готви на пара.
Мариела Христова
Майонеза може да замените с чаша кисело мляко или заквасена сметана.
Мариела Христова
Фъстъчени бисквити с овесено брашно, бисквити със сусам и овесени ядки.
Мариела Христова
Когато бях бременна пиех "Талцид" против киселините, но вие задължително се посъветвайте с вашия лекар.
Мариела Христова
Тук мисля, че няма кой да ти даде отговор, освен ако не живее или учи в Свищов.
Мариела Христова
С масло приготвям всичко на детето. За салати използвам предимно зехтин (и олио също), а с олио готвя почти всичко останало.
Мариела Христова
Първата почерпка на бабата е пача с греяна ракия и туршия, а по-късно на масата се слагат боб, ориз, зеле, питка и мезе.
Мариела Христова
Основното ядене се състои от три или четири ястия, в които се използват главно зеленчуци, ориз, овче месо, говеждо месо и риба.
Мариела Христова
Определено ще останете много доволна.
Мариела Христова
2 разбити на сняг белтъци, 100 гр. брашно, 50 гр. царевично нишесте, 2 жълтъка и 50 гр. бира. Всичко се омесва и се прави на каша. Овкусява се със сол и черен пипер.
Мариела Христова
Сега съм по майчинство и си приготвям абсолютно всичко сама, но докато бях на работа ми се е случвало доста пъти да поръчвам по телефона или по някоя пица, или китайско и българска кухня.
Мариела Христова
2 филийки хляб, намазани с краве масло и помежду им добавям мортадела и кашкавал. Слепвам ги и припичам на тостера.
Мариела Христова
И аз я използвам за предимно за затопляне на храна и понякога за размразяване на нещо, което съм извадила от фризера и ми трябва спешно да наготвя.
Мариела Христова
Тук задължително добавям и орехи - те спомагат да се избягват проблемите с честото забравяне.
Мариела Христова
"Вкусно с Йоли" - Йоланта Делибозова