Мариела Христова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Снимки205Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751
Докато готвя компания ми прави само детето, всички други са на работа. Предварително си намислям какво ще е менюто за съответния ден и се старая да се организирам бързо.
И аз също не пия газирано, може би от малка. Не трябва да се прекалява с тях, защото водят до повишаване на кръвната захар, високо кръвно налягане, при честа консумация и до наднормено тегло.
От зеленчуков магазин - има голям избор на всичко и най-важното е, че всичко е българско производство.
От малка ходя за гъби с дядо ми и той ме е научил да познавам печурките, манатарките, кладниците и пачи крак. Но винаги ги проверява след това. Много често сме правили сушени гъби.
Разбира се, че съдържанието - продуктите и начина на приготвяне са най-важни. В заглавието на рецептата няма как да се разбере нейната същност.
Страхотно, обичам много такива мероприятия, но за съжаление съм доста отдалече и няма да мога да присъствам.
Изполвам често Крем Тирамису на Dr.Oetker и понякога Финес - аромат лимонови корички. Доволна съм и ги препоръчвам.