Мариела Христова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Снимки205Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751
Няколко пъти съм купувала и то когато съм нямала време предварително да приготвя някаква салата вкъщи. Харесвам микс от салата „Айсберг”, зелена салата и листа от Радичио.
Торта Пламък ми е любима и има ли я в сладкарницата, задължително я хапвам. Поръчвам я с минерална вода.
И аз купувам Кулинарен журнал, защото освен рецептите в него има и много полезна и интересна информация.
Щом ще е последно бих сготвила набързо един боб, че да не се бавя Накисвам го от предната вечер, после като заври му сменям 2-3 пъти водата. Добавям зеленчуци и подправки и накрая го запържвам.
За сега нямаме проблеми с яденето, дай боже и за напред да е така. Всичко каквото приготвя се изяжда, а на десертите се караме за още. Гледам менюто да е богато на много зеленчуци и зелени подправки.
Радомира Михайлова: Камбитата се измиват и изтърбушват от семките и се пълнят с нарязани на колелца моркови, добавя се по 1-2 скилидки чесън, няколко зрънца черен пипер и по 1 листо целина. Нареждат се в буркани и се заливат се с кипната и охладена марината от 1 с.л. вода, 2 с.л. оцет, 500 гр. мед и 250 гр. сол. Стерилизирам ги за 1-2 минути. Да ти е сладко