Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Аз купувам от Лидл кашкавал Bluedino и е много вкусен.
Мариела Христова
Готвя само и единствено на ток.
Мариела Христова
Да, а при печене на сач, плочата предварително трябва да е хубаво загрята и тогава се маже с олио или масло.
Мариела Христова
тип 500 на мелница Търново.
Мариела Христова
Пилешки хапки и картофи по селски.
Мариела Христова
Приготвяла съм сирене суфле и суфле от картофи. И двете се изядоха.
Мариела Христова
Аз също никога не съм фламбирала, но съм гледала на клип как става и е доста интересно.
Мариела Христова
Основно готвя с домашно пилешко и свинско месо. В менюто на детето включвам и патешко месо.
Мариела Христова
Благодаря много Ирина за рецептата, ще я пробвам със сигурност.
Мариела Христова
Аз не слагам сол, когато ги бланширам гъбите. Почиствам ги, нарязвам ги на дребно и ги попарвам за 10 минути. Когато паднат на дъното означава, че са правилно бланширани.
Мариела Христова
Красива, уютна, подредена, с голям плот и вградени уреди. Обичам светлите цветове.
Мариела Христова
Аз лично консумирам риба и мляко и до сега съм нямала проблеми. Не мисля, че всички, които консумират тази комбинация се оплакват от стомашни болки.
Мариела Христова
Аз съм любител кулинар и също нямам нищо общо с професионалните кухни. Готвя, защото ми доставя голямо удоволствие, често експериментирам и най-важното е, че каквото се получи, всичко се изяжда.
Мариела Христова
И аз наливам гореща вода и разбърквам, но винаги имам едно на ум със солта и гледам да внимавам много.
Мариела Христова
Замесвам тесто като в купа пресявам брашно, правя кладенче и прибавям кисело мляко и сода. След това добавям яйце, сол и малко зехтин. Оставям го за половин час и след това късам топки и ги разточвам. В намаслена тава слагам пърленката, поръсвам я с каквото имам - кашкавал, шунка, сирене и я пека докато се зачерви.
Мариела Христова
Татарско кюфте
Мариела Христова
И аз не ползвам. Имам и си я пазя за нова, дай боже в нова кухня да и намеря приложение.
Мариела Христова
Краве масло, сирене, кашкавал, яйца и кисело мляко са винаги в хладилника ми.