Ирина Андреева Jolie
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20180301_104839_22999.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Никога не ми е в тежест.Обичам да готвя и обикновео правя по няколко ястия наведнъж.Всяка вечер с влизането само се преобличам и се захващам за тенджерите.Едно се готви за вечеря,друго за нова рецепта,салати правя набързо за ракийката на баща ми,а някое кътче се подготвя за снимки на вече готово ястие и чака да го снимам с апарата... Пълна лудница.Наред с това пускам пералня и гледаме (по скоро слушам)сериала.
След това сядам да вечерям набързо,защото ме чака сваляне на снимки и писане на рецепти.А,приятеля ми малко мрънка,че обичам рецептите си повече от него,ама...свикнал е вече да ме търпи ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
хахаха Така е Мартина.И у дома баща ми и моя любим,включително и аз качаме по някое и друго килце,заради манджите
Понеже готвя само вече и ядем късно е доста нездравословно,но такова ни е ежедневието.
Често се шегуват с мен дали съм снимала дадено нещо,за да си хапнат вече,защото се карам да не го изядат през нощта,че не съм направила снимки
Когато започнах да снимам ястията си дори не предполагах,че и други хора го правят.Вече се чудя дали има хора,които не го правят ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Харесвами да ги гледам,но не правя
Времето ми нв фо позволява,а и нв си падам по пипкавите работи,спокоен човек съм,но не ми се занимава ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Аз го правя винаги с маскарпоне.Вкуса ми допада поввчв от заквасената сметана
и отгоре с ягосов конфитюр....вкусотия ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Една година когато продавах китайско зеле бха сложили едни листчета с рецепта под найлона.Рецептата беше същата като за таратор ,но вместо краставица е нарязано на ситно китайско зеле.
Аз съм правила и с рачешки рулца и ми харесва
Обикновено обаче си го правя с домати,краставици и зелен лук.Така най-много ми харесва ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Разликата е много добре описана още в първият пост.
И аз не спадам към нито една от тези групи,нито към тези,който ядат всичко сурово. Да се ограничиш за кратко,да,но като начин на живот...поне за мен не е разумно ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Обичам
Всичко ми е вкусно
Никога няма да забравя първият път,когато ходих на китайски ресторант и с моя приятел поръчваме хляб,но не знаехме какво точно представлява.И казваме на жената да донесе 3- питки и тя ни изгледа много страннно и каза,че ще ни е много.Ние обаче се заунатихме и така оставихме поръчката,Като дойде хляба онемяхме.Той някакъ пържен,все едно са мекици и много тежко ни стана от него.Не стига,че порциите бяха големи,а и толкова хляб.... не го изядохме естествено,но следвашия път имахме едно на ум ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Аз незнам какво значи ИЛАЧИ,но предполагам е методи ули нещо от сорта.Нито хапчета пия,нито разни бабини неща правя.Чакам да ми мине и това е
По принцип всеки грип си има пееиод и докато не мине,каквото и да се пие и прави няма лек,а само намалява болките,ако има такива.Иначе се запасявам с носни кърои и най-много да хапна нялоя лъжица мед с канела,но рядко. ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
И аз много обичам чаена попара,нищо,че съм на 28
Правя си я с хляб и чай
Нямам деца и затова отговарям за себе си
Най-вкусна става с липов чай,домашно изсушен,но и сруфите билкови от паквтче вършат работа ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Аз избягвам да правя сласкиши,защото моя приятел пък не си пада по сладките неща и това е голяяяям проблем,че ги ям сама и после....
Ще е нещо с пилешко месо,за да е по-леко,но и аз не съм решила още ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)