Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Готвач

Моите форумни постове

Ирина Андреева Jolie
Само притоплям в нея.Баща ми пък дажв не обича и затоплено в микровълнова.Имам една нода джаджа за готвене на ястия с яйца в микровълнова и скоро ще я пробвам Много обичам да си запека сирене...става супер
Ирина Андреева Jolie
Нямам обпрвделена любима марка ориз Използвам и най-обикновен и от тези специалните и по-скъпи
Ирина Андреева Jolie
Рудолф ван Веен,Йоланта Делибозова-Йоли и не на последно място Джейми Оливър С Рудолф имах удоволствието и изключителната чест да готвя на финала на конкурса ,,Впечатли Рудолф,, в София.Дори не смеех да мечтая да го видя на живо някой ден,а ето че не е невъзможно С Йоли и екипа и се запознах покрай снимките на предаването ,,Домашни рецепти с Йоли,,.И снея готвихме заедно.Помагах малко за приготвянето на вечерята,на която бяхме поканени с моя приятел от нея и екипа на вилата в която снимаха за 24Kitchen.Бях първата,която изгледа първия още недовършен епизод След това се виждахме още два,три пъти Както се шегувам често - Само Джейми ми остава да видя на живо и мога да умра спокойна Обичам ги тия хора и това си е!
Ирина Андреева Jolie
Със запръжка винаги Иначе баща ми казва,че е измии корем
Ирина Андреева Jolie
Като се замисля... най-сложно... мобе жи,когато правих един пълнен шаран,но и той не е кой знае колко сложен.Сложното беше доакто го изчистя от люспите
Ирина Андреева Jolie
Нямам точно любима,но тези с боровинки ги предпочитам Боровинкови мъфини *яйце - 1 бр. *захар - 1 ч.ч. *олио - 1/2 ч. ч. *кисело мляко - 1 ч. ч. *бакпулвер - 1/2 ч. л. *брашно - 2 ч. ч. *пресни боровинки - 1 ч. ч. + малко за украса *пакетчета ванилия - 2 бр. За крема: *сладкарска сметна - 150 мл. *крем сирене Маскарпоне - 150 гр. *пудра захар - 80 гр. *сок от сладко от боровинки - 2 с.л. Изсипете бакпулвера в киселото мляко.Разбийте яйцето със захарта, олиото, киселото мляко с бакпулвера и ванилията.Добавяйте постепенно към сместа брашното и бъркайте до еднородна смес.Накрая добавете боровинките и разбъркaйте отново. Пригответе 12 формички за мъфини и ги напълнете 2/3 от обема с готовата смес за мъфини.Загrейте фурната на 180 С. и печете мъфините около 35 мин.Проверете с клечка за зъби за готовност. Оставете да изстинат и пригответе крема като разбиете сметаната на твърда пяна.Подсладете я с пудрата захар и добавете на части крем сиренето.Продължете да разбивате,докато крема стане гладък и еднороден.Оцветете го със сока от сладкото и разбийте,за да се смеси.Напълнете поша на шприц със звездовиден накрайник.Украсете мъфините с крем и посипете с пресни боровинки.
Ирина Андреева Jolie
А как се правя самите шницели?
Ирина Андреева Jolie
И в моя град няма.Но и да има все ще се намери,някой който няма нужда да се нахрани без пари,за сметка на някой гладуващ.За някой неща в България още не сме дорасли,трябва да се промени мисленето пък после да се правят подобни неща.
Ирина Андреева Jolie
Хахаха това е просто абсурдно като всучко останало,като цялата таша мила държава.После защо бягали хората в чужбина...не се ли замислят,че не е от две
Ирина Андреева Jolie
Хахаха това е просто абсурдно като всучко останало,като цялата таша мила държава.После защо бягали хората в чужбина...не се ли замислят,че не е от две
Ирина Андреева Jolie
И аз добавям малко бира Обичам да слагам и лимонова кора,но тя вече е за вкус
Ирина Андреева Jolie
Не мога да видя от телефона наградите,мо предполагам [b] са страхотни като чета предните коментари и знам какви са наградите сега.Аз обаче чак такива дългосрочни планове не си правя Дай Боже да сме живи и здрави да преживеем цялата година пък ще видим Успе,приятно и вълнуващо готвене на всички Надявам се да има повече интересни и различни рецепти
Ирина Андреева Jolie
Знам,че е най-важно да се закусва,но често първото ми ядене е чак в 13 часа и след това дори.Доста нездравословно,но....Най-много обичам неделя,защото само тогава закусва вкъщи,макар,честавам по обяд,но си оравя закуска
Ирина Андреева Jolie
От скоро имам,подарък от сестра ми.Не съм я ползвала поради липса на време.По бързо ми е да замеся сама.Яла съм обаче такъв и е вкусен
Ирина Андреева Jolie
150 гр. бял шоколад 40 мл. неподсладена течна сметана 20 грама масло Продуктит се смесват и се разтапят на водна баня.Разбърква се до гладкост и докато е още топла глазурата се залива тортата.
Ирина Андреева Jolie
Банан,ягоди и киви на парченца объркани с подсладено кисело мляко
Ирина Андреева Jolie
Много месене и втасване ми е целия чалъм.По-малко захар вътре,а добавянето на сушени плодове го прави сладък, повечко захар отгоре и всичко е тип топ
Ирина Андреева Jolie
На приятеля ми сестра му е оправител на бензиноатанции и му носеше такова кафв и много го харесва