Ирина Андреева Jolie
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20180301_104839_22999.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Само притоплям в нея.Баща ми пък дажв не обича и затоплено в микровълнова.Имам една нода джаджа за готвене на ястия с яйца в микровълнова и скоро ще я пробвам
Много обичам да си запека сирене...става супер ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Рудолф ван Веен,Йоланта Делибозова-Йоли и не на последно място Джейми Оливър
С Рудолф имах удоволствието и изключителната чест да готвя на финала на конкурса ,,Впечатли Рудолф,, в София.Дори не смеех да мечтая да го видя на живо някой ден,а ето че не е невъзможно
С Йоли и екипа и се запознах покрай снимките на предаването ,,Домашни рецепти с Йоли,,.И снея готвихме заедно.Помагах малко за приготвянето на вечерята,на която бяхме поканени с моя приятел от нея и екипа на вилата в която снимаха за 24Kitchen.Бях първата,която изгледа първия още недовършен епизод
След това се виждахме още два,три пъти
Както се шегувам често - Само Джейми ми остава да видя на живо и мога да умра спокойна
Обичам ги тия хора и това си е! ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Като се замисля... най-сложно... мобе жи,когато правих един пълнен шаран,но и той не е кой знае колко сложен.Сложното беше доакто го изчистя от люспите ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Нямам точно любима,но тези с боровинки ги предпочитам
Боровинкови мъфини
*яйце - 1 бр.
*захар - 1 ч.ч.
*олио - 1/2 ч. ч.
*кисело мляко - 1 ч. ч.
*бакпулвер - 1/2 ч. л.
*брашно - 2 ч. ч.
*пресни боровинки - 1 ч. ч. + малко за украса
*пакетчета ванилия - 2 бр.
За крема:
*сладкарска сметна - 150 мл.
*крем сирене Маскарпоне - 150 гр.
*пудра захар - 80 гр.
*сок от сладко от боровинки - 2 с.л.
Изсипете бакпулвера в киселото мляко.Разбийте яйцето със захарта, олиото, киселото мляко с бакпулвера и ванилията.Добавяйте постепенно към сместа брашното и бъркайте до еднородна смес.Накрая добавете боровинките и разбъркaйте отново.
Пригответе 12 формички за мъфини и ги напълнете 2/3 от обема с готовата смес за мъфини.Загrейте фурната на 180 С. и печете мъфините около 35 мин.Проверете с клечка за зъби за готовност.
Оставете да изстинат и пригответе крема като разбиете сметаната на твърда пяна.Подсладете я с пудрата захар и добавете на части крем сиренето.Продължете да разбивате,докато крема стане гладък и еднороден.Оцветете го със сока от сладкото и разбийте,за да се смеси.Напълнете поша на шприц със звездовиден накрайник.Украсете мъфините с крем и посипете с пресни боровинки.
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
И в моя град няма.Но и да има все ще се намери,някой който няма нужда да се нахрани без пари,за сметка на някой гладуващ.За някой неща в България още не сме дорасли,трябва да се промени мисленето пък после да се правят подобни неща.
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Хахаха това е просто абсурдно като всучко останало,като цялата таша мила държава.После защо бягали хората в чужбина...не се ли замислят,че не е от две
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Хахаха това е просто абсурдно като всучко останало,като цялата таша мила държава.После защо бягали хората в чужбина...не се ли замислят,че не е от две
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Не мога да видя от телефона наградите,мо предполагам [b] са страхотни като чета предните коментари и знам какви са наградите сега.Аз обаче чак такива дългосрочни планове не си правя
Дай Боже да сме живи и здрави да преживеем цялата година пък ще видим
Успе,приятно и вълнуващо готвене на всички
Надявам се да има повече интересни и различни рецепти ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Знам,че е най-важно да се закусва,но често първото ми ядене е чак в 13 часа и след това дори.Доста нездравословно,но....Най-много обичам неделя,защото само тогава закусва вкъщи,макар,честавам по обяд,но си оравя закуска ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
От скоро имам,подарък от сестра ми.Не съм я ползвала поради липса на време.По бързо ми е да замеся сама.Яла съм обаче такъв и е вкусен ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
150 гр. бял шоколад
40 мл. неподсладена течна сметана
20 грама масло
Продуктит се смесват и се разтапят на водна баня.Разбърква се до гладкост и докато е още топла глазурата се залива тортата.