Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Готвач

Моите форумни постове

Ирина Андреева Jolie
Да,смятам,че е важен и то много.Не залагам на марки.Този,който сега го пишат ,,Кисела подправка,, си е същия от едно време,със същото съдържание и качество.Само побъркаха хората с тия неша и бабите особено едвам се оправят.Аз си харесвам него,но използвам и по скъпите.Кулинар ми е много силен,но ябълковия използвам по-често от него за салати.
Ирина Андреева Jolie
Но от какво е тази смес?Аз не съм я чувала.Някой знае ли състава и?
Ирина Андреева Jolie
Мойте любими български ястия са мусака,пълнени чушки и боб в гърне
Ирина Андреева Jolie
Агнешко печено със зелен лук,агнешка супа,дроб сърма,зелена салатка,козунак,напитки... Класическите рецепти за този празник Но и най-вкусните
Ирина Андреева Jolie
Тук и такива теми ли се одобряват? Бързо оздравяване!
Ирина Андреева Jolie
С фиде не съм я правила,но ще опитам Обичам супички със зелении
Ирина Андреева Jolie
В училище учихме няколко наципнални кухни.Една от тях беше руската.Честно казано на мен не ми е много по вкуса,но това си е лично мнение.Казвам го като цяло,а не за определени рецепти.
Ирина Андреева Jolie
Идеята е страхотна,само дето съм мноооого далеч Успех желая,сигурна съм,че ще е много забавно и поучително
Ирина Андреева Jolie
Лимоновия сок запазва свежеста,но за плодова салата,незнам дали е добър вариант да го използваш.Най-добре е да са нарязани преди да ги направиш на салата.Колкото и много да са по-добре отдели някоя минутка за ттова,отколкото д ги прибираш нарязани.
Ирина Андреева Jolie
Изпилзвам и двете.Знам,че кафявата е полезна,но по-често употребявам бялата за всичко.
Ирина Андреева Jolie
Какво я прави коледна погачата,освен,че от нея се отделя тесто за гевречета?Много пъти съм се чудила как едни и съши рецепти за пити ги кръшават по различен начин.Дали е Коледна или Великденска според мен е една и съща.По скоро трябва да се кръсти Празнична погача,но пък и за всекидневието се меси....да не задълбавам....
Ирина Андреева Jolie
На мен не ми е по вкуса на картофена салата да фи слагам, а и за супи ползвам понякога само някой друг бульон.Не ги харесвам тия подправки.
Ирина Андреева Jolie
Срещала съм го,но сега научавам какво е всъщност Благодаря!
Ирина Андреева Jolie
И за козунак се бие.Аз меся набързо,както ми дойде и винаги се полупава супер Това за коняка ще го пробвам
Ирина Андреева Jolie
Добавянето на вода в млякото според мен не е решение.На водна баня,но се иска мнооого търпение.
Ирина Андреева Jolie
От няколко дни имам три купи и една джаджа,която видях,че е за готвене на яйца в микровълнова,но забравих как се казва.Все още не съм го ползвала,но ного ми харесват.разгледах каталога есен-зима 2015 и всичко ми харесва Ценичките са доста големи,но пък всичко е супер Питах дистрибуторката,която ми ги донесе дали имат онлайн магазин,но тя ми акза,че нямат и трябва да потърся нея или да направи нещо като представяне през мен и приятелки. Открих ги случайно,но ми станаха любими
Ирина Андреева Jolie
Хм....това пък с олиото не съм го знаела.Аз съветвам занапред да държите червения пипер в непрозрачна кутия или буркан,за да се запазва цвета.Ако все пак е оот много дълго време,вероятно и вкусовите му качества са занижени и по-добре да не го ползвате.
Ирина Андреева Jolie
На кога не съм яла тази лесна манджа Ще я пробвам щом отзивите са само положителни