Ирина Андреева Jolie
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20180301_104839_22999.webp)
Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Да,смятам,че е важен и то много.Не залагам на марки.Този,който сега го пишат ,,Кисела подправка,, си е същия от едно време,със същото съдържание и качество.Само побъркаха хората с тия неша и бабите особено едвам се оправят.Аз си харесвам него,но използвам и по скъпите.Кулинар ми е много силен,но ябълковия използвам по-често от него за салати.
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Агнешко печено със зелен лук,агнешка супа,дроб сърма,зелена салатка,козунак,напитки...
Класическите рецепти за този празник
Но и най-вкусните ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
В училище учихме няколко наципнални кухни.Една от тях беше руската.Честно казано на мен не ми е много по вкуса,но това си е лично мнение.Казвам го като цяло,а не за определени рецепти. ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Идеята е страхотна,само дето съм мноооого далеч
Успех желая,сигурна съм,че ще е много забавно и поучително ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Лимоновия сок запазва свежеста,но за плодова салата,незнам дали е добър вариант да го използваш.Най-добре е да са нарязани преди да ги направиш на салата.Колкото и много да са по-добре отдели някоя минутка за ттова,отколкото д ги прибираш нарязани.
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
Какво я прави коледна погачата,освен,че от нея се отделя тесто за гевречета?Много пъти съм се чудила как едни и съши рецепти за пити ги кръшават по различен начин.Дали е Коледна или Великденска според мен е една и съща.По скоро трябва да се кръсти Празнична погача,но пък и за всекидневието се меси....да не задълбавам.... ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
На мен не ми е по вкуса на картофена салата да фи слагам, а и за супи ползвам понякога само някой друг бульон.Не ги харесвам тия подправки.
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
И за козунак се бие.Аз меся набързо,както ми дойде и винаги се полупава супер
Това за коняка ще го пробвам ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Ирина Андреева Jolie](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20180301_104839_22999.webp)
От няколко дни имам три купи и една джаджа,която видях,че е за готвене на яйца в микровълнова,но забравих как се казва.Все още не съм го ползвала,но ного ми харесват.разгледах каталога есен-зима 2015 и всичко ми харесва
Ценичките са доста големи,но пък всичко е супер
Питах дистрибуторката,която ми ги донесе дали имат онлайн магазин,но тя ми акза,че нямат и трябва да потърся нея или да направи нещо като представяне през мен и приятелки. Открих ги случайно,но ми станаха любими ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)