Моите форумни постове

Ваня Благоева
Ходя по-често в български ресторанти, предпочитам повече българската кухня, иначе обичам и китайската, има страшно вкусни неща.
Ваня Благоева
най-често правя мекици, пържени филии, принцеси с кайма, банички или баница.
Ваня Благоева
Аз не съм чувала за тези кафенета, в България има ли ги и в кои градове?
Ваня Благоева
Черен пипер, дафинов лист, мащерка и малко чубрица.
Ваня Благоева
да пробва с водата от кисело зеле
Ваня Благоева
Аз дори и Активия не съм яла с него, не знам и какво представлява на вкус. А сокове от него има ли?
Ваня Благоева
Чувам го за първи път. Или в нашия край го няма или както казва Ирина, го начирач в различните крайща на страната с различно име.
Ваня Благоева
Никога не съм опитвала и си нямам на идея, какво е на вкус, но трябва да се пробва все пак е плот и е богат на витамини.
Ваня Благоева
Не съм го чувала до сега, но и на мен ми стана интересно дали го има в България.
Ваня Благоева
При нас на пъпеша казват диня, а на днинята - любеница.
Ваня Благоева
Не го следя, всеки път, но според мен всички се стараят
Ваня Благоева
Аз слагам картоф, беля го и го слагам или цял или срязан на две, но ако е много пресолена манждата и картофа няма да помогне.
Ваня Благоева
Пресипвам я в друг съд, като се старая да не обирам загоралото, но пак си намирисва. Няма как да се махне аромата.
Ваня Благоева
За първи път чувам за тези кори, но определено ще потърся в магазините да ги пробвам.
Ваня Благоева
Никога не съм ползвала, а и не съм виждала по магазините.
Ваня Благоева
Купувам само една марка козунаци, хубави, меки и много вкусни, но от домашно направеното си по-хубаво няма.
Ваня Благоева
Купувам само една марка козунаци, хубави, меки и много вкусни, но от домашно направеното си по-хубаво няма.
Ваня Благоева
По-скъпи са от обикновените, аз съм ги виждала в Лидал, до сега не съм вземала и ми беше интересно с какво са по-различни.