Ваня Благоева
Готвач
Моята стенаРецепти197Снимки209Статии30СъветиКоментари552Форумни теми22Постове във форума574За менИзпрати съобщениеточки5793
Ходя по-често в български ресторанти, предпочитам повече българската кухня, иначе обичам и китайската, има страшно вкусни неща.
Чувам го за първи път. Или в нашия край го няма или както казва Ирина, го начирач в различните крайща на страната с различно име.
Никога не съм опитвала и си нямам на идея, какво е на вкус, но трябва да се пробва все пак е плот и е богат на витамини.
Аз слагам картоф, беля го и го слагам или цял или срязан на две, но ако е много пресолена манждата и картофа няма да помогне.
Пресипвам я в друг съд, като се старая да не обирам загоралото, но пак си намирисва. Няма как да се махне аромата.
Купувам само една марка козунаци, хубави, меки и много вкусни, но от домашно направеното си по-хубаво няма.