Ваня Благоева
Готвач
Моята стенаРецепти197Снимки209Статии30СъветиКоментари552Форумни теми22Постове във форума574За менИзпрати съобщениеточки5793
Jolie_ :Аз понеже не ям домашно го харесвам Догодили са го на вкус,пък каквото ще да има вътре Използвам го най-вече за баници и се получават страхотно.Това,което го имат за истинско не съм на 100 процента сигурна,че и то е качествено. Сирене и мляко купувам основно само на две марки.
На вкус са го догодили, направо си е като истинското сирене
Мартина :Имам познат,който се занимава с "направата" на такова сирене.Ще споделя с Вас :Съдържанието е вода,сол,палмова мазнина и сухо мляко.Палмовата мазнина преобладава.Купувам сирене на Маджаров по БДС и съм доволна.Понякога в баниците слагам сирене + извара.
И аз това съм чула, но не мисля, че и скъпото сирене е само от мляко Мартина
maggi_91 :Но не пийте горещ чай с мед, защото се губят полезните качества на меда това не го знаех и винаги го пия горещ
Купуваме си, на вече ще ги спрем, че бебката ми всичко което ядем ние иска и много разбира вече, а за нея хич няма да е полезно, не че за нас е