Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Гуру

Моите форумни постове

Гергана  Георгиева
Избягвам да правя запръжки,предпочитам варено и задушено приготвени ястия
Гергана  Георгиева
Яла съм салата от рендосани гулия и моркови,и определено ми хареса.
Гергана  Георгиева
Винаги запържвам предварително каймата,а след това добавям и останалите продукти
Гергана  Георгиева
Аз си обичам класическата Шопска салата-домати,краставици,лук,печена чушка,магданоз и сирене
Гергана  Георгиева
Продава се на зърна.Може да се ползват цели,а може и смлени на мелничка
Гергана  Георгиева
Не,натриевият бензоат не е вреден за здравето.Той има антимикробно и антигъбично действие.При употреба храната запазва качествата и свежестта си за дълъг период от време.
Гергана  Георгиева
Харесвам и бързите сандвичи подпечени във фурната със кашкавал,яйца,шунка,кайма и др.подукти
Гергана  Георгиева
Стремя се да готвя толкова,колкото да се изяде,защото при замразяване се губят вкусовите качества на готвеното.
Гергана  Георгиева
Приготвяме печено пиле,варена царевица и за десерт прясна тиква на фурна със мляко и захар
Гергана  Георгиева
А листата желатин и те ли се разтварят във вода, като другия желатин?
Гергана  Георгиева
Балсамовият оцет е страхотен продукт. Прави се от специален сорт стафиди. Много е полезен, тъй като е богат на антиоксиданти. Позволявам си понякога да го ползвам, но е малко скъпичък.
Гергана  Георгиева
За пилешко месо използвам бяло вино,а за тъмни и по тлъсти меса ползвам червено вино.
Гергана  Георгиева
Любими са ми спагетите,много обичам да импровизирам с тях.Правя ги солени,сладки,всякак.
Гергана  Георгиева
Страхотно ястие!Картофите,сиренето и маслото са задължителни продукти
Гергана  Георгиева
Харесваме си го и по двата начина приготвени,но трябва да има печени люти чушки задължително
Гергана  Георгиева
Добре узрелият и изсушен боб съхранявам в платнена торбичка, която превързвам и я поставям в по-голяма пластмасова кофа с капак. Така оставям кофата в хладно помещение. До пролетта бобът си остава хубав.
Гергана  Георгиева
И аз като варя краставички гледам да не е повече от 5 минути,за да останат по хрупкави
Гергана  Георгиева
Предпочитам да изварявам целите буркани,така ми е най-сигурно,трайността им е гарантирана за дълго време