Renkata
Чирак
Моята стенаРецепти41Снимки80Статии3СъветиКоментари60Форумни теми3Постове във форума112За менИзпрати съобщениеточки1156
Досега съм купувала само сусамов тахан. А относно това дали е наистина био, трудно е да се каже.
Според мен чистото био е ти лично да си направиш даден продукт!
По-скоро не, но ако направите за нас любителските кулинари от готвач.бг за любителско готвене може да стане интересно.
Ха, много интересен въпрос!
Едно време баба ми, ми викаше ела да се учиш да готвиш и аз й викам:
оо не ме занимавай като му дойде времето тогава, ха ха
И от няколко год съм в Самоков и видях, че готвенето ми се отдава, дори сега на баба ми и казвам някой рецепти и ги прави по моя начин.
И да, и не! Зависи каква е рецептата. Но се оказа, че предпочитам нещо различно, да изпробвам нови неща и да е авторско!
Хубаво е да си хапваш пържено, но гледам да го избягвам и хапвам колкото се може по-рядко!
Да вредно е руши костите, стомашни проблеми ...
Общо взето гледам докога е срока на годност, защото на етикета много работа могат да се пишат, ха ха