Моите форумни постове

Renkata
ЗА!
Renkata
По принцип да, но ако знаеш как да си го приготвиш няма да има проблем!
Renkata
Зависи за какво е, принципно рядко запържвам гледам за избягвам.
Renkata
Колко и да е специално, мисля че у дома може да се сготви нещо уникално и всеки да бъде удовлетворен!
Renkata
Застройваме супа само когато правим с мелено месо (дом русенско варено). Останалите ги предпочитам бистри.
Renkata
Козунаци, курабийки, селски зелник( като сме на село), агнешко с ориз, яйца и селска салатка
Renkata
За какви снимки говорите бе хора, нали като си добавиш 2-ра снимка на собствената си рецепта, нали нямаш екстра точки(3 точки), а имаш само като добавиш снимка на друг потребител.
Renkata
Мартина :Искам само да отбележа,че миналия месец(декември)нямаше бой за точки.Със всеки изминал месец ще е по голяма борбата.Преценете си силите и възможностите.Яжте шоколад за да си вдигате хормона на щастието! :love: :love: Идват все повече потребители,а рецептите стават по- малко!хахахаха Това за бой точки ме изкефи!
Renkata
Зависи от обстоятелствата в една кухня е нужно поне да има една печка, един тиган или тепсия и няколко продукти за да сготви нещо. А самия готвач да има един остър нож и една престилка.
Renkata
Чубрица, шарена сол, черен пипер, сол, риган, мащерка, магданоз, джоджен
Renkata
Случвало ми се е да се проваля на 2рия опит.
Renkata
Поръчвала съм си само един път пица.
Renkata
На мен ми се е случвало като навъртя много км с бегача ми се дояжда и то преди гледах нещо сладко, сега предпочитам нещо плод. Но най-хубаво е да мине известно време и тогава да се хапва, ако е обилно. Аз като съм ходила на плуване преди и след трябва да има интервал.
Renkata
Водния лук червения/белия е подходящ за салатки, както и пресния лук той върви и на някои ястия. Арпаджика е повече за кавърма, защото той много не се топи като водния.
Renkata
Магданоз почти на всичко отива, а чубрицата си е универсална подправка!
Renkata
За пухкава баница Одринските, иначе и другите стават!
Renkata
Аз имах случай от бюрото за готвач, накрая стана така че получаваш др сертификат един вид, че си изкарал нещо ..където си няма нищо общо с готвач, за 6 месеца уж бях готвач вършиш им черната работа и накрая кой от къде е ... Та на тези курсове и аз се интересувам като цена и време?
Renkata
Мусака, пълнени чушки с бешамелов сос, гювечета, кавърма, стар и зелен боб, гювеч ...