Renkata
Чирак
Моята стенаРецепти41Снимки80Статии3СъветиКоментари60Форумни теми3Постове във форума112За менИзпрати съобщениеточки1156
Колко и да е специално, мисля че у дома може да се сготви нещо уникално и всеки да бъде удовлетворен!
Застройваме супа само когато правим с мелено месо (дом русенско варено). Останалите ги предпочитам бистри.
За какви снимки говорите бе хора, нали като си добавиш 2-ра снимка на собствената си рецепта, нали нямаш екстра точки(3 точки), а имаш само като добавиш снимка на друг потребител.
Мартина :Искам само да отбележа,че миналия месец(декември)нямаше бой за точки.Със всеки изминал месец ще е по голяма борбата.Преценете си силите и възможностите.Яжте шоколад за да си вдигате хормона на щастието! :love: :love: Идват все повече потребители,а рецептите стават по- малко!хахахаха
Това за бой точки ме изкефи!
Зависи от обстоятелствата в една кухня е нужно поне да има една печка, един тиган или тепсия и няколко продукти за да сготви нещо.
А самия готвач да има един остър нож и една престилка.
На мен ми се е случвало като навъртя много км с бегача ми се дояжда и то преди гледах нещо сладко, сега предпочитам нещо плод. Но най-хубаво е да мине известно време и тогава да се хапва, ако е обилно.
Аз като съм ходила на плуване преди и след трябва да има интервал.
Водния лук червения/белия е подходящ за салатки, както и пресния лук той върви и на някои ястия. Арпаджика е повече за кавърма, защото той много не се топи като водния.