Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
кисели краставици, колбас, грах, морков, сварено яйце и много майонеза
Теодора Мещерова
яйца, галета, стар хляб, лук, черен пипер, червен пипер, сол, чубрица, кимион
Теодора Мещерова
По принцип се приготвя с цедено и за това и аз така я правя
Теодора Мещерова
Бушети с пълнеж, може да погледнете рецептата в профила ми
Теодора Мещерова
Интересна идея, дано администраторите я осъществят
Теодора Мещерова
Използвам само за десерти
Теодора Мещерова
яйца на очи и бъркани яйца
Теодора Мещерова
Мариновам пържоли с нея. Овкусявам ги в съд, наливам бира и оставям така цяла нощ. На другия ден, когато ги изпека, стават мн сочни и се топят в устата.
Теодора Мещерова
Гледам да готвя толкова, че да има поне за два дни
Теодора Мещерова
Готвя толкова, колкото да има поне за два дни
Теодора Мещерова
Пилешката се тачи най-много вкъщи
Теодора Мещерова
Когато сложиш паста да ври, след 7-8 минути взимаш една спагета или каквато паста вариш, режеш през средата и ако вътрешността е бяла, значи е ал денте. Не напълно сварена, но достатъчно, за да се яде.
Теодора Мещерова
В хотела, където работех я използвахме за сосове за риба. Твърда е на пипане и трудно се реже, но когато се използва има невероятен аромат и вкус после, това в което е сложена. Ползва се по-често за овкусител
Теодора Мещерова
Млечна салата, солена торта, вкусни пържолки със специална марината с гарнитура добре овкусени зеленчуци, минати на скара, а за десерт- вкусни мъфини
Теодора Мещерова
Хубаво е, когато се прибера от работа, да е сготвено, но обикновено, аз обичам да се вихря в кухнята
Теодора Мещерова
Да, угаждаме си
Теодора Мещерова
Когато за първи път опитах лазаня се влюбих в това ястие
Теодора Мещерова
Аз познавам доста мъже готвачи, които определено се справят доста по- добре от нас жените. Но в крайна сметка зависи от желанието на човек да се учи