Теодора Мещерова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Снимки200Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849
Мариновам пържоли с нея. Овкусявам ги в съд, наливам бира и оставям така цяла нощ. На другия ден, когато ги изпека, стават мн сочни и се топят в устата.
Когато сложиш паста да ври, след 7-8 минути взимаш една спагета или каквато паста вариш, режеш през средата и ако вътрешността е бяла, значи е ал денте. Не напълно сварена, но достатъчно, за да се яде.
В хотела, където работех я използвахме за сосове за риба. Твърда е на пипане и трудно се реже, но когато се използва има невероятен аромат и вкус после, това в което е сложена. Ползва се по-често за овкусител
Млечна салата, солена торта, вкусни пържолки със специална марината с гарнитура добре овкусени зеленчуци, минати на скара, а за десерт- вкусни мъфини