Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
Аз пък, първото нещо, което сготвих бе пилешка супа и мога да се похваля, че като за първи път беше станала страхотна!
Теодора Мещерова
Аз обожавам готвенето и винаги се старая да търся нови идеи. От малка си мечтая да стана готвач и да работя в професионална кухня. И ето, че мечтата ми се сбъдна, в момента работя това, което обожавам да правя! Най~ обичам да готвя италианската кухня, особено лазанята, всички вкъщи я обожаваме.
Теодора Мещерова
спагети
Теодора Мещерова
Хубаво е да има цветя в кухнята. Някои дори могат да се готвят
Теодора Мещерова
Храната трябва първо да „храни” очите, после небцето. Външният вид е важен, защото трябва да впечетляваме не само приятели и гости, но и семейството всеки ден с нещо красиво и вкусно!
Теодора Мещерова
Бих се радвала това предложение с точките да стане реално. Все пак всеки се труди да направи нещо вкусно и всеки заслужава поощрение
Теодора Мещерова
Искам да се обърна към всички! Изчетох всички коментари по темата и стигнах до няколко извода: 1. Статиите, написани тук имат за цел да покажат интересни неща, като например историята на дадено ястие или продукт. Има също и много полезни статии, пълни със съвети и идеи как по- лесно да прекараме времето в кухнята. Така че няма как да бъдат премахнати и ограничени. Защото, както казва администратора, по- трудно е да напишеш статия, отколкото рецепта. За нея също се изисква време и труд. 2. Относно коментарите- не всеки коментар получава точки. Признавам си без бой, че и аз съм писала доста коментари, но това е било, защото съм искала да споделя или да кажа нещо. 3. За снимките към рецептите- бих желала да се направи така, че и по- малки снимки като размер да могат да се качват. Защото на повечето ми рецепти, които са без снимка, имам такава. 4. Четейки коментарите ви, забелязвам, че повечето от вас доста са се озлобили. Тук сме, за да готвим, не за да се караме и да гледаме в паницата на другия. Дали сме коментирали, дали сме написали статия или сме качили рецепта със снимка, все сме положили някакъв труд и сме отделили от времето си. Така, че дами и господа, пишете, споделяйте и гответе с удоволствие. Днес съм направила поне десет манджи, но успях да снимам и да кача само една, защото работата ми не го позволява. Лека вечер
Теодора Мещерова
Доста често забелязвам колко много коментари пише един човек, а на среща нищо! Нито статия, нито рецепта, нито снимка. Тук прочетох коментар за размазани снимки! Ами, не може всеки да си позволи да снима с фотоапарат, просто защото не разполага с такъв! Другото, което е, не мисля за редно едни и същи хора през месец да печелят награди! Аз съм регистрирана от почти година тук, имам доста рецепти и статии, но до сега не съм печелила награда! Кажете ми, как е възможно за един месец да направиш 3000 точки? Че то трябва да седиш денонщно пред лаптопа или таблета и да качваш рецепти, снимки, статии и да пишеш коментари! Някои хора доста са се вманиачили с този конкурс! И 500 точки да си направил, си положил труд и мисля, че този труд трябва да се възнагради по някакъв начин! Всеки е тук, за да обменя опит, да научи нещо ново, да научи нас на нещо и мисля, че администраторите трябва да се замислят да дават повече поощрения на трудещите се. Също така, да отговоря на въпроса за обезмислянето- щом се трудиш и насреща получаваш точки, които не ти служат за нищо друго, освен да си ги трупаш като зимнина и евентуално да спечелиш нещичко- да, тогава наистина се обезмисля!
Теодора Мещерова
Вили, напълно съм съгласна с теб! Но, как за бога за пет дена се правят 650 точки? Аз толкова правя за месец! Но, как да е, успех на всички, но с това чакане да вземеш нещо и тая надпревара, труда ни наистина се обезсмисля!
Теодора Мещерова
Вили, на мен проблема ми не е в точките, а в това, че аз нямам папка с рецепти, които не съм качила тук. При мен всичко се качва на момента. И кажи ми как да сготвя по пет манджи на ден, при положение, че няма кой да ги изяде? Когато готвя, снимам и качвам, ако стане снимката, стане, ако не- само рецептата. Вчера ме подсети, че имам рецепта с черен ориз, но снимката не се получи. Както и да е, идва зима, тогава се готви най-много и моят ред ще дойде! Благодаря ти за приятелското отношение и за това, че си толкова мила с всички. Ако и другите тук бяха като теб, щеше да е друго! Хубава вечер и успех!
Теодора Мещерова
Обожавам супа от коприва или лапад с ориз- става мн вкусно
Теодора Мещерова
Тук съм лично аз, за да обменям опит, да споделям такъв, да споделям с останалите потребители моята страст и моята професия- готвенето. Обожавам да готвя и никога не ми омръзва.
Теодора Мещерова
аз съм вино
Теодора Мещерова
Сърмички, свинско със зеле, ориз със зеле
Теодора Мещерова
Обичам мариновано месо, но зависи какво. В днешно време има много рецепти за мариноване на месо, но аз най-често го мариновам с бира, мляко или бяло вино.
Теодора Мещерова
Веднъж ходих и ми хареса. Ядох пържен сладолед
Теодора Мещерова
Мия го с обикновена вода и веро и си е като ново
Теодора Мещерова
Розмарин, чубрица, черен и червен пипер. Розмарина върви много с пилешко месо и му придава уникален аромат и вкус!