Марияна
Марияна
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Марияна
И двете. Ям много плодове, но понякога правя и нектар малко количество за деня. Нямам плодови дръвчета, бих си направила и за зимата нектари, сокове.
Марияна
Както вие го правите.Така ми е най - вкусно.
Марияна
Слагам настъргана кора на част от портокала в кекс за аромат.
Марияна
В буркан и ги заливам с олио обилно. Затварям с капачка и в хладилника ги слагам.
Марияна
Само с цедено мляко от няколко години. На 1 кофичка цедена мляко слагам, обаче 2 с.л кисело мляко, така се олекотява.Харесва ми.Най - често купувам цедено на Бор чвор в кутийка.Но също и още 3,4 марки, които са добри.
Марияна
Съвсем обикновенна картофена яхния.Др. е домашна баница поръсена със захар.
Марияна
Например снимки на подредена у дома маса с ястия по Коледа или козунаци, яйца и сладки по Великден. Прибавяйки към това украса, детайли като салфетки, фигурки, клонки от бор, цветя...Всеки си има виждане, традиции.
Марияна
1 картфки на фурна 2 малки хлебчета 3 месо
Марияна
Настъргвам на ренде.Добавям копър на ситно и настъргани моркови. Също понякога слагам и ябълка настъргана но не от най - сладките.Обърквам, овкусявам и готова салатката.
Марияна
Според мен, за да стане хубав кекс независимо какъв вид трябва качествено брашно и хубав бакпулвер.Също и да не загрята дълго време фурната преди да го сложим в нея, защото го "хваща изведнъж". Другото е да не се отваря и проверява постоянно дали е станал с клечка за зъби кекса, защото ще се сниши.
Марияна
Плюс оставени на стайна температура яйца,масло,мляко.Както казва Сия и сух съд в който ще разбиваме съставките.
Марияна
зелеви : 1. с кайма, ориз, подправки лозови: 1. с месо и ориз, подправки 2. с ориз, сирене, яйца, подправки, лук Харесвам повече и всички у дома лозови постни.
Марияна
1. целувки 2. сладкиш Дамски каприз-отгоре се слагат бити белтъци и се пече. Блат, сладко, белтъци. В интернет може да видите рецептата.Става вкусен десерт, правила съм го. 3. бисквити с яйсинг от белтъци
Марияна
Орехи наръсени със сол и напръскани с вода в тавичка и пека.
Марияна
Със сигурност 2,3 вида прясна риба от Черно море, приготвена на скара на вън.Също и рибена супа. Задължително хубава пита.Десерта, салатата - може да се мисли.
Марияна
1. мъфини със стъргана тиква 2. кекс със стъргана тиква 3. тиквеник 4. курабийки с тиква 5. печена тиква със захар 6. печена тиква с мед, канела и орехи 7. крем с тиква
Марияна
Македонската и турската.
Марияна
Единственото такова брашно което съм ползвала няколко пъти е на "София мел - за кекс" и в него не съм слагала бакпулвер. Според мен е много добро, получават се сполучливи нещата.Въпреки всичко залагам на сигурното и си купувам от тази марка но "София мел - Класическо" и си слагам в него набухвател.