Стела Емилова

Новак
Моята стенаРецепти3СтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форума15За менИзпрати съобщениеточки99

Има специален ориз за суши, но съм пробвала и с обикновен, чийто зърна обаче не трябва да са много издължени и заострени.

Определено ме заинтригувахте с този бананов чипс, мисля да е следващото нещо, което бих приготвила стига да се добера до рецепта 


Обичам българско саламурено сирене, също биволското ,синьо сирене, меките сирена от типа на бри също, но с тях не трябва да се прекалява, а и не могат да се сравняват с нашето.

Лично аз наѝ-често го слагам на зелени салати. Получава са интересен вкус, който много се харесва вкъщи. На спагети също, но избягвам термичната обработка,за сосовете предпочитам босилек.

По принцип съотношението е 3:1- вода:ориз, но днешно време на пазара се предлагат различни видове, откъдето е и проблема да оцеля точната пропорция. Затова се спирам на определен вид и ползвам само него 


Приятно местенце с разнообразно меню. Харесва ми
Само в Левски обаче съм посещавала.


Лично аз имам гастрит, но когато си приготвям храната вкъщи проблем със запръжките никакъв. Единствено правило за мен е мазнината да е прясна и да не се ползва повече от веднъж. Също така избягвам термична обработка на купешки храни, пригодени за готова консумация.

Запържвам го с минимално количество мазнина, но за супи не .

Честичко и то основно китайска храна. Идеалното решение след дълъг работен ден .