Стела Емилова
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160629_113911_23879.webp)
Новак
Моята стенаРецепти3СтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форума15За менИзпрати съобщениеточки99
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Има специален ориз за суши, но съм пробвала и с обикновен, чийто зърна обаче не трябва да са много издължени и заострени.
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Определено ме заинтригувахте с този бананов чипс, мисля да е следващото нещо, което бих приготвила стига да се добера до рецепта ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Обичам българско саламурено сирене, също биволското ,синьо сирене, меките сирена от типа на бри също, но с тях не трябва да се прекалява, а и не могат да се сравняват с нашето.
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Лично аз наѝ-често го слагам на зелени салати. Получава са интересен вкус, който много се харесва вкъщи. На спагети също, но избягвам термичната обработка,за сосовете предпочитам босилек.
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
По принцип съотношението е 3:1- вода:ориз, но днешно време на пазара се предлагат различни видове, откъдето е и проблема да оцеля точната пропорция. Затова се спирам на определен вид и ползвам само него ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Приятно местенце с разнообразно меню. Харесва ми
Само в Левски обаче съм посещавала.
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Лично аз имам гастрит, но когато си приготвям храната вкъщи проблем със запръжките никакъв. Единствено правило за мен е мазнината да е прясна и да не се ползва повече от веднъж. Също така избягвам термична обработка на купешки храни, пригодени за готова консумация.
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Запържвам го с минимално количество мазнина, но за супи не .
![Стела Емилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160629_113911_23879.webp)
Честичко и то основно китайска храна. Идеалното решение след дълъг работен ден .