Моите форумни постове

Теодора Мещерова
На мен също ми допада тази идея
Теодора Мещерова
За да не се образуват бактерии и за да ми е винаги чисто, когато готвя нещо, в което се изисква много рязане- след всеки един зеленчук мия дъската и най-вече след рязане на месо
Теодора Мещерова
Най-обичах, когато баба правеше баница с домашно точени кори и я печеше на печка на дърва. По-вкусна баница не съм яла!
Теодора Мещерова
Едва ли води до пристрастяване, но както с всяко едно нещо и с това не бива да се прекалява. Когато не познаваш една билка, по-добре не я консумирай
Теодора Мещерова
Бейлис, Мартини, Бяло вино, пина-колада
Теодора Мещерова
Сол, разбира се! Тя дава вкус на всяко ястие
Теодора Мещерова
Куртка, панталон, шапка, чехли, престилка и кърпа. И разбира се ножове.. Това му трябва на един готвач
Теодора Мещерова
Италианска и българска кухня
Теодора Мещерова
Най-често на зеле
Теодора Мещерова
Не съм пробвала, но предполагам, че не е много трудно.
Теодора Мещерова
Гласувам за себе си, но в последно време забелязвам, че масово не се гласува, а само се "готвят", защото гласуването не носи точки. Има и хора, които гласуват за чужди рецепти, но са много малко за жалост
Теодора Мещерова
Тавата или трябва да се напръска леко с вода или да се намаже с олио, за да може хартията да залепне.
Теодора Мещерова
Печени, на пюре, кюфтета. Всякък ги обичам
Теодора Мещерова
Не, но мъжът ми подари една на Звездев.
Теодора Мещерова
С мляко
Теодора Мещерова
Това зависи от ястието, но основните са сол и пипер
Теодора Мещерова
Със сланчогледово олио
Теодора Мещерова
Разбира се, че можем. Просто трябва да знаем коя храна с коя напитка си отива