Теодора Мещерова

Гуру
Моята стенаРецепти400Статии169Съвети417Коментари323Форумни теми1Постове във форума77За менИзпрати съобщениеточки35133

За да не се образуват бактерии и за да ми е винаги чисто, когато готвя нещо, в което се изисква много рязане- след всеки един зеленчук мия дъската и най-вече след рязане на месо

Най-обичах, когато баба правеше баница с домашно точени кори и я печеше на печка на дърва. По-вкусна баница не съм яла!

Едва ли води до пристрастяване, но както с всяко едно нещо и с това не бива да се прекалява. Когато не познаваш една билка, по-добре не я консумирай

Куртка, панталон, шапка, чехли, престилка и кърпа. И разбира се ножове.. Това му трябва на един готвач 


Гласувам за себе си, но в последно време забелязвам, че масово не се гласува, а само се "готвят", защото гласуването не носи точки. Има и хора, които гласуват за чужди рецепти, но са много малко за жалост 
