Теодора Мещерова
Гуру
Моята стенаРецепти363Снимки1406Статии169Съвети410Коментари307Форумни теми1Постове във форума76За менИзпрати съобщениеточки33913
Рядко се случва да готвя всеки ден. В повечето случаи готвя през два-три дни, защото или не ми остава време или все още има от предишното ястиие .
Честно казано, предпочитам да пазарувам в кварталния магазин, където всичко винаги е прясно, отколкото в големите вериги. Относно плодовете и зеленчуците- винаги купувам от пазара, където ги продават хора, които ги отглеждат. Иначе това за черния списък е добра идея. Ако попадна на нещо некачествено, ще го споделя
Същата ситуацция се получи и миналата седмица с тематиччните рецепти от Средиземноморието. Аз лично забелязах, че някои потребители качиха рецепти, които вече ги има в сайта, но с малко по-различни имена. Като например има две еднакви рецепти за испански картофи бравас и две еднакви рецепти за панирано мляко, само че с различни имена. Трябва да се проверяват нещата, както се опитва да каже и госпожата.
За тиганите не знам, но от нутри булет сме много доволни. На работа има един такъв тиган и съм доволна от него, храната става бързо и не залепва
Понякога по-евтиното е по-качествено от скъпото, зависи от стоката. Но качеството е от голямо значение, особено за храната
Имат ципа, която трябва да се премахне, а това става най-лесно, когато са замразени. Имат и една костица, която също трябва да бъде махната.