Моите форумни постове

Станислава Вълкова
Ципите от калмари трябва да бъдат отстранени . И извадете вътрешностите. Трябва да има бяло месо. Мидите вече се продават без черупки. Изплакнете обилно от пясък.
Станислава Вълкова
От желание, чувство за дълг, любов, амбициозност и отговорност към другите. Във фотографиите и снимането - да създавам и научавам.
Станислава Вълкова
Ходя на подобри мероприятия когато ми е възможно. Самата аз бях една от победителките в кулинарен конкурс ,който се проведе през ноември 2017 г в гр Поморие под названието "Кулинарен комшулук"
Станислава Вълкова
Сокът от нар се добавя при задушаване на месо, както и при печене на домашни птици и дивеч, в салати. Вареният сок от нар се използва и като подправка.
Станислава Вълкова
В моята кухня и готвене, нар използвам за приготвяне на мезета, салати, супи, маринати и сосове.
Станислава Вълкова
Патица на фурна . Купуваме патица в магазина (не гъска). Изчистваме , пълнем с нарязани зелени ябълки (колкото по-кисели - толкова по-добре), шийте и печете във фурната. Подправки на вкус. Още можете да добавите нарязани сурови картофи. След час - можете да ядете. Ябълки, напоени с патешка мазнина и патешко месо, напоено с ябълков сок - това е, което трябва да опитате. други.. Мои авторски способи за Лазаня. За десерт, вариации всякакви на торти , медени или с плодове.
Станислава Вълкова
На мен ми допада, макар че много трудно се събират определените точки за награда.
Станислава Вълкова
Обичам палачинки с масло и мед или домашно плодово сладко и малко сирене.
Станислава Вълкова
Предпочитам здравословна храна произведена от био продукти ,следователно органични плодове, зеленчуци био месо и др.
Станислава Вълкова
Този въпрос ми харесва)) Обичам да посещавам сладкарници . Най-често с приятелки си поръчваме различни пастички, с количка или натурален сок си ги съчетавам.
Станислава Вълкова
Всъщност от хранителните продукти се абсорбират много по-малко витамини, а в случай на хранителни алергии е виновна „успешната“ комбинация от витамини в храната. Така че има полза от качествените витамини и мултивитамини на таблетки или капсули..
Станислава Вълкова
На вечеря чилийско Мерло 2015 с пушени свински ребра.))
Станислава Вълкова
Зависи какъв продукт искате да панирате. За риба ще е подходяща панировка от галета , смлени ядки и сок от лайм. Поръсете рибата с сок от лайм и мариновайте 30 минути. Вкусна кора ще се окаже, ако оваляте рибата в смес от брашно + грис Пилешки крилца или други части от пиле , за тях може да се приготви панировка от - Сол, черен пипер, натопете в брашно, след това в разбито яйце и след това в галета и пържете, във фритюрник или друг съд за здравословно готвене , без мазнина или съвсем малко количество. . Подправки могат да се добавят към панировката: червен пипер, счукан лешник и др.
Станислава Вълкова
Смесете жълтъците, олиото (, вземам слънчогледово за случая ), добавете лимонов сок, горчица, сол. Дори блендер не е необходим, миксерът върши отлична работа на висока скорост.
Станислава Вълкова
Мога да кажа че руската кухня ми е като родна..
Станислава Вълкова
За да сте в добра форма, трябва да се храните правилно. Храната трябва да е богата на витамини, протеини, протеини. Трябва да ядете повече плодове и зеленчуци. Трябва също така да можете да редувате работа и почивка.