Моите форумни постове

Станислава Вълкова
Пресните гъби трябва да се съхраняват в хладилник в хартиена торбичка, така че да не са покрити с влага и да „дишат“. Никога не мийте гъби преди съхранение - те бързо ще се влошат от влагата. Пресните гъби се съхраняват не повече от 5 дни в хладилник.
Станислава Вълкова
Солта може да увеличи секрецията на стомашна киселина а тя задържа водата ... Следователно, хора страдащи от хипертонични или стомашни заболявания е необходимо приемът на сол да се сведе до минимум ... Могат да я заменят с подправки или лимонов сок.
Станислава Вълкова
Там се добавят консерванти.
Станислава Вълкова
Диабетиците могат да консумират почти всички ястия от зеленчуци, сирене, извара, риба, месо и домашни птици без картофи. Гарнитури от зеленчукови или салати. При готвене не използвайте никакви готови сосове - в тях винаги има захар и нишесте. Можете да подправите със заквасена сметана и растително масло. Напитки: минерална вода, чай, кафе без захар, сокове само 100%.
Станислава Вълкова
Първо сварете и след това обелете ... Той има такъв клюн в центъра, изрязва се , не се яде. След това изрежете торбата, ако има водорасли, които да бъдат почистени .. Като цяло има малко отпадъци от октопода. Много е просто .... Ако има малки октоподи в продажба, тогава е по-добре .. тъй като те се готвят по-бързо, практически не е необходимо да се почистват .
Станислава Вълкова
Нещо бързо ,но сладичко за всички случаи. Бисквитки, направени от две съставки: 2 узрели банана 1 чаша овесени ядки Пюрирайте бананите в блендер, след това добавете овесената каша и променете добре. Поставете супена лъжица порционирани бисквитки върху лист за печене, покрит с хартия за печене. 15-20 минути във фурна при температура 180 градуса
Станислава Вълкова
Ципите от калмари трябва да бъдат отстранени . И извадете вътрешностите. Трябва да има бяло месо. Мидите вече се продават без черупки. Изплакнете обилно от пясък.
Станислава Вълкова
От желание, чувство за дълг, любов, амбициозност и отговорност към другите. Във фотографиите и снимането - да създавам и научавам.
Станислава Вълкова
Ходя на подобри мероприятия когато ми е възможно. Самата аз бях една от победителките в кулинарен конкурс ,който се проведе през ноември 2017 г в гр Поморие под названието "Кулинарен комшулук"
Станислава Вълкова
Сокът от нар се добавя при задушаване на месо, както и при печене на домашни птици и дивеч, в салати. Вареният сок от нар се използва и като подправка.
Станислава Вълкова
В моята кухня и готвене, нар използвам за приготвяне на мезета, салати, супи, маринати и сосове.
Станислава Вълкова
Патица на фурна . Купуваме патица в магазина (не гъска). Изчистваме , пълнем с нарязани зелени ябълки (колкото по-кисели - толкова по-добре), шийте и печете във фурната. Подправки на вкус. Още можете да добавите нарязани сурови картофи. След час - можете да ядете. Ябълки, напоени с патешка мазнина и патешко месо, напоено с ябълков сок - това е, което трябва да опитате. други.. Мои авторски способи за Лазаня. За десерт, вариации всякакви на торти , медени или с плодове.
Станислава Вълкова
На мен ми допада, макар че много трудно се събират определените точки за награда.
Станислава Вълкова
Обичам палачинки с масло и мед или домашно плодово сладко и малко сирене.
Станислава Вълкова
Предпочитам здравословна храна произведена от био продукти ,следователно органични плодове, зеленчуци био месо и др.
Станислава Вълкова
Този въпрос ми харесва)) Обичам да посещавам сладкарници . Най-често с приятелки си поръчваме различни пастички, с количка или натурален сок си ги съчетавам.
Станислава Вълкова
Всъщност от хранителните продукти се абсорбират много по-малко витамини, а в случай на хранителни алергии е виновна „успешната“ комбинация от витамини в храната. Така че има полза от качествените витамини и мултивитамини на таблетки или капсули..
Станислава Вълкова
На вечеря чилийско Мерло 2015 с пушени свински ребра.))